Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy hódítsam vissza a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsam vissza a feleségemet?

Figyelt kérdés

Üdv

6 hónapja váltam el a feleségemtől... mert, anno sokat veszekedtünk és besokkoltam tőle. Lényeg, hogy egyik délután nagyon fáradtan haza mentem... picit ideges is voltam, mert nem ment jól a munka. Feleségem csak nyomta a szöveget, én meg kettőt bebokszoltam neki. Nem akartam, csak megpofozni... de, sajnos így sikerült. Elváltunk sajnos. De én még szeretem. Hogy hódítsam vissza? Beszéljek a fejével? Most jelenleg van egy alakulóban lévő pérkapcsolata... de, sajnos a palival is összetűzésbe keveredtem és majdnem összeverekedtünk. Szóval, nem rózsás a helyzetem... mit tehetnék?

36/f

2011. ápr. 13. 05:42
1 2 3 4 5 6
 31/53 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Nem értek egyet az előttem szólóval, nem hiszem hogy lenne érdemes küzdeni a volt feleségért. Sok veszekedés után megverték, már elváltak (az se két perc), új kapcsolata van akivel szintén összetűzésbe került az ex, nem hiszem hogy ez orvosolható már.
2011. ápr. 14. 11:35
 32/53 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
53%
Még annyit ahhoz, hogy mindenki hibázhat: Igen, egy félrelépést, egy meggondolatlan sértő választ, stb meg is lehet bocsájtani, de egy ütést én nem tudnám.
2011. ápr. 14. 11:40
 33/53 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem,van esze a feleségednek,és még a nevedet is elfelejti! Ezek után még van bőr a képeden visszavárni? Szégyelld magad... méghogy megjavultál mi? Gondolom te se mersz erősebbel kezdeni ugye? Fúúúúj te undorító!!!
2011. ápr. 14. 13:31
 34/53 anonim ***** válasza:
60%

10:52

Nem írtál olyasmit, hogy a férjed neked is beverte a képed. Örülj neki, de ne akard már, hogy szegény exfeleségre, mikor talált egy remélhetőleg normális férfit, ráakaszkodjon az erőszakos exférje! Oké, hogy te is el vagy nyomva otthon, de más attól még lehet boldog.

2011. ápr. 14. 14:42
 35/53 anonim ***** válasza:
20%

14:42 Ne haragudj, de a tarsas kapcsolatban mindig lesz kisebb-nagyobb problema, amig a vilag vilag. A kerdezönel nem tudhatod, hogy mi vezetett a tetthez, lehet hogy eppen a feleseg volt "eröszakos", mert igenis van lelki eröszak is. Nem mindenki tudja a lelki terrort higgadtan lekezelni, es vannak helyzetek, amikor a ferj mar annyira kivan, hogy ösztönösen cselekszik. Engem nem ütött meg a ferjem, de voltak reakcioi, amik arra utaltak, hogy most mar ELEG! Talan a kerdezö neje ezt nem vette tudomasul, es huzta tovabb... Elnyomasrol szo sincs, mindketten egyenlö felek vagyunk, tarsak egy kapcsolatban. Es ismerek olyan nöket akik orakon at kepesek lelki terrorban tartani a ferjüket, amire nincs törveny szerint büntetes, viszont ha a ferj egyszer kezet emel a veszekedö, "sarkany" felesegere, akkor nyert ügye van a felesegnek.

Lehet, hogy mar nagyon kicsi az esely a kapcsolatuk javitasanak, de mi van, ha a nö megis jobban vonzodik a "pofozos" volt ferjehez, annak ellenere, hogy a büszkesege a valashoz vitte?

Masreszt, ha egy ember a konfliktusait ugy oldja meg, hogy elmenekül egy uj kapcsolatba, ahelyett, hogy szembenezne a problemakkal es higgadtan vegiggondolna, könnyen abba a hibaba eshet, hogy az uj kapcsolatban ugyanazokat a hibakat fogja elkövetni...ez a pszichologia nyitja. Tehat mielött kilepsz egy rossz kapcsolatbol, probalj tanulni belöle es önmagadon valtoztatni (amit a kerdezö megtett), mielött uj kapcsolatba kezdesz. Mindig ket ember közt van konfliktus, es nem lehet csak az egyiket hibaztatni. Lehet, hogy a feleseg pont egy olyan ferfit ismert meg, aki ugyanigy fog egy idö utan reagalni a veszekedös, terrorizalo stilusara. Persze az elejen minden rozsas, de idövel a szemelyisegjegyek ujra elöterbe kerülnek... Ertitek? Nemcsak a boxolast kell nezni, hanem az odavezetö utat is. A ferj irta, hogy rendszeresen veszekedtek, es a feleseg nyomta a szöveget, tehat volt oka ra, hogy mit miert tett.

2011. ápr. 14. 20:11
 36/53 anonim ***** válasza:
60%

20:11

Az első 2 mondatodat olvastam el, nem olvasom tovább. Beteg vagy, ha azt gondolod, hogy van olyan ok, ami miatt meg lehet ütni egy nőt. Veresd meg magad, ha neked jólesik de ne terjeszd már ezt a beteg nézetet kérlek!

2011. ápr. 14. 20:14
 37/53 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
61%

"A ferj irta, hogy rendszeresen veszekedtek, es a feleseg nyomta a szöveget, tehat volt oka ra, hogy mit miert tett."

Volt rá oka??? Csak az egyik fél oldaláról ismerjük a történetet, ráadásul azt sem tudjuk, mi volt a veszekedések oka és mi volt az, ami az asszonkát arra vitte, hogy "tovább nyomja a szöveget". Lehet hogy épp neki volt rá jó oka, hogy a férjet kiossza...

2011. ápr. 14. 22:41
 38/53 anonim ***** válasza:

20:14 Köszi,

olyan indulatok forrnak benned, hogy rossz olvasni is a soraidat. Nem jo, ha ilyen agresszivan reagalsz, probalj nyugodtabban gondolkodni. En nem azt irtam, hogy jo ha veri a ferfi a nöt. Persze, hogy ellenzem, mint minden testi bantalmazast, mert eröszak csak eröszakot szül. De miert "beteges", ha megertöen fordulok a kerdezöhöz, es nem rögtön tamadom egy lezart ügy (valo ok) miatt. Igaz, hogy hibazott, de MEGVALTOZOTT, fejlödött es javult, ezt irta. Ezt vettem alapul, es probaltam megvilagositani, hogy ez a fontos, a fejlödes, a pozitiv valtozas.

Ha mar valaki itt ilyen durvan reagal vissza, milyen lehet szemelyesen? Legalabb azt eszreveszi az olvaso, hogy az indulatokkal negativ reakciot valtunk ki masokbol...

En egy szoval nem irtam, hogy "veretni magam" a cel, hanem hogy bocsassunk meg valakinek, aki jo utra tert. Nem az a fontos, hogy mi volt, hanem hogy milyen most a helyzet. Elvaltak, de ez csak papiron törtent dolog, lelkük melyen meg valahol egymashoz tartoznak. Es a sebek begyogyulasa utan lehet meg esely talan ujrakezdesre. Ennyi.

2011. ápr. 14. 23:26
 39/53 anonim ***** válasza:
0%
Végig olvastam, az összes hozzászólást. Tiszta szívemből szégyellem, hogy nő vagyok. Undorítóak vagytok, mind. Ahogy gőgösen, és fölényesen, a melleteket verve írjátok ide, hogy egy nőt nem lehet megütni. Na és miért nem. Egy nő köpködhet a férjére, bánthatja, idegesítheti, becsmérelheti, megalázhatja, de a férfi embernek ezt tűrnie kell, és hatalmas nyugalommal inkább távozzon mintsem, hogy üssön. Amikor nem mehettetek be az arénába, hogy végig nézzétek a gladiátor harcokat, lázongtatok, hogy egyenlőséget akartok, egyenlőséget kaptatok, most miért lázongtok mégis? Nagy magyar nők. Fertő.
2011. ápr. 14. 23:45
 40/53 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"Igaz, hogy hibazott, de MEGVALTOZOTT, fejlödött es javult, ezt irta."

Ezt írta. Nézd, ha kell, én is megfogadom hogy soha de soha többet nem eszek csokit... aztán ha elmegyek a boltba, nem biztos hogy meg tudom állni.

"En egy szoval nem irtam, hogy "veretni magam" a cel, hanem hogy bocsassunk meg valakinek, aki jo utra tert. "

Jó. És? Az asszonka azt mondja: megbocsátok, de én már nem érzem hogy tudnék veled élni, állandóan veszekedtünk, most meg itt a Józsi, szeretem, szépen elvagyunk...

Miért hagyna ott egy jó kapcsolatot???

"Elvaltak, de ez csak papiron törtent dolog, lelkük melyen meg valahol egymashoz tartoznak. Es a sebek begyogyulasa utan lehet meg esely talan ujrakezdesre. "

Azért ott a másik fél is, aki lehet hogy olyan mélyen meg van sértve, esetleg félelemben is él (nem is hiszi hogy megváltozott az ex)... Miért lenne esély az újrakezdésre??

Nem értem miért kell hitegetni a kérdezőt. Bevert neki, elváltak, asszonynak új párkapcsolata van. Esély az újrakezdésre szinte semmi...

2011. ápr. 14. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!