Hogyan hódítsam vissza 1 nap alatt?
Figyelt kérdés
2 év után szakitott velem a pasim de lesz még egy utolsó közös éjszakánk.. Szeretném visszakapni mert nagyon szeretem. Adjatok tanácsokat légyszi amik hasznosak is.2010. okt. 21. 16:12
1/38 anonim válasza:
Utolsó éjszakád?Egyébként ne szexel akard megfogni hanem próbáld megbeszélni vele(nem bunkóságból mondom).Miért mentetek szét?Ő szakított?
2/38 anonim válasza:
Szakított veled, és utolsó közös éjszaka? Vagy Ő sem tud elengedni, vagy nem tudom. Viselkedj természetesen, ne hisztizz neki és ne faggasd hogy miért hagyott el. Akkor is furi, hogy minek még egy éjszaka ha elhagyott. Én nem mennék bele a helyedben. De ha úgy gondolod hogy van értelme, akkor légy jókislány.
3/38 anonim válasza:
Nem tudom a részleteket, de a helyedben nem aláznám meg magam annyira, hogy szakítás után még egy közös éjszakát együtt töltsek a volt pasimmal. Tudod ez azért van, mert a nőt mindig jól meg kell dugni utoljára.
Gondolom nem akarsz ebbe a szánalmas helyzetbe lenni. Emelt fővel távozz inkább az nem ciki.
4/38 A kérdező kommentje:
Hát máshogy nem tudom már.. Megbeszélni nem akarja már mert h nincs értelme ennek a kapcsolatnak ő már nem szeret.. (nem hiszem el 1,5 hó alatt nem lehet kiszeretni vkiből.. ma lettünk volna 21hónaposak) és h nem akarja tovább húzni az agyam.. De én nem tudok ebbe beletörődni és vissza akarom kapni vmi praktikával...SOS!:S
2010. okt. 21. 16:21
5/38 anonim válasza:
Mi ez az utolsó közös éjszaka?Még utoljára megdolgoztat??
Tudja,hogy vissza akarod szerezni?Mert ha igen akkor csak kihasználja az alkalmat ezzel az utolsó éjszakával....
6/38 A kérdező kommentje:
Én akarom ezt az utolsó éjszakát:S Hátha.. Vettem már pezsgőt meg felveszek vmi sexibb cuccost is..
2010. okt. 21. 16:23
8/38 A kérdező kommentje:
20múltam ő 20lesz
2010. okt. 21. 16:23
9/38 anonim válasza:
nevetségesek vagytok,komolyan a 30 évesek szoktak ilyeneket csinálni,nem a 10 évesek.Nyeld le neki mikor elmegy az ágyban akkor biztos meghódítod:D
10/38 anonim válasza:
1,5 hónap alatt simán ki lehet szeretni valakiből, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!