Tényleg kitudja tenni az anyám a tesóm lánya? Mit tehetnék?
Nem tudom, minek pereskednek, nyilván azt még mama kifizeti vesztesként, de én egyszerűen kijelenteném a vénasszonyt, cuccai az utcára, és zárat cserélnék.
Hogy bizonyítja, hogy övé a lakás? Nem az övé. Hogy fizetett érte? Nem fizetett. Hogy ott lakik? Nincs bejelentve.
Innentől kezdve betörő.
Most már viszont a tulajdonos kifejezett írasbeli felszólitasa ellenére használja.
De nevezhetjüj akárhogy, egy biztos, nincs igaza a helyzetben.
Be van jelentve, de ez semmit nem jelent.
Mit gondoltál Kérdező?
"Most megkaptuk a bírósági levelet."
Tehát már bírósára adtátok az ügyet és megkaptátok a levelet.
Abban mi van? Miért nem olvassátok el?
Egyébként bíróság és gyámhatósággal fenyegetődzés után nyilván nincs kedve a nővérednek, meg a lányának továbbiakban anyagilag és egyéb módon helytállni, mert ezt TE ELCSESZTED!
Ők 11 évig gondoskodtak anyád ingyen lakhatásáról és még meghurcolod őket?
TEMIATTAD alakult ki ez a helyzet, ha per lesz, annak a költsége is erkölcsileg téged terhel, mert belehergelted az anyádat, aki megbízott benned!
Ha bírósági levelet is kaptatok már, akkor ne reménykedj abban, hogy majd még ők fognak fizetni nektek. Úgy látszik, betelt náluk a pohár, jogosan.
Én is bíróságra mentem volna az hétszent.
#74,
igen, jogtalan használója a háznak (lakásnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!