Bátyám lelépett a járművemmel amivel munkába megyek, mit tévő legyek?
Megkérdezte, mehet-e enyémmel délre, mert besz*rt az övé - neki is van mocija, csak a mocija már régi és újitani kell rajta az meg ugye pénz.
Mondtam mondom nem mert én is megyek melóba, ráadásul korábban. De mintha ezt nem tudná???
Emellett én 5 re megyek ő csak 8-ra. Ott van neki a busz addig vagy valami haverja.
Felkelek, kész vagyok.
Látom sehol a mocim kulcsa (ajtó melett van egy ilyen akasztó) elkezdtem keresgélni gatyámban meg abátban.
Kinézek az ablakon, hát a moci sehol. Azonnal sejtettem mi történt. Felhívva bevallotta azzal az indokkal, hogy nem jött a busz pedig ő várt.
Totál kivagyok idegileg. Nem tudok menni melóba miatta (megint!). Főnök szigorú, azt sem tudom mit mondjak neki. "Bátyám elvitte a mocim bocsi?"
De az a baj, hogy ez már nem az első alkalom. Volt hogy buliból láthatóan ittasan jött haza, megint az én mocimmal. Nincs szivem saját bátyám rendőrség elé kényszeríteni, de mi a lofszt tehetek? Ez már kibírhatalan és a munkámba is kerülhet. vagy a jogsim vagy a mocimba.
Fájó szívvel kérdezem, de rendőrség mit csinálna vele ha őszinte lennék az ügyben (meg végül ő is)?
1)
Este 3/4 10-kor írod ki a kérdést, de úgy mintha akkor történne.
Gáz vagy!
2)
"Emellett én 5 re megyek ő csak 8-ra. Ott van neki a busz addig vagy valami haverja."
Ha te 5-re mész, akkor hogyhogy a 8-ra menő bátyád már elment a motorral?
Összehányt, ócska, régről előkapart kamu, de a szomorúbb, hogy ezt még beveszik emberek!
Még mindig ott a tegnap esti kérdésem:
Ha 5-re akartál menni dolgozni, tesód pedig csak 8-ra, akkor "mínusz" 3 órával előtte nyúlta le a motort?
Szóljon aki érti ezt az idő eltolódást.
Ennél csak az az érdekesebb, hogy így indítja a kérdést:
"Megkérdezte, mehet-e enyémmel délre, mert besz*rt az övé..."
(Én meg ezért kérdeztem amit kérdeztem, a 24-es válaszban)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!