Bátyám lelépett a járművemmel amivel munkába megyek, mit tévő legyek?
Megkérdezte, mehet-e enyémmel délre, mert besz*rt az övé - neki is van mocija, csak a mocija már régi és újitani kell rajta az meg ugye pénz.
Mondtam mondom nem mert én is megyek melóba, ráadásul korábban. De mintha ezt nem tudná???
Emellett én 5 re megyek ő csak 8-ra. Ott van neki a busz addig vagy valami haverja.
Felkelek, kész vagyok.
Látom sehol a mocim kulcsa (ajtó melett van egy ilyen akasztó) elkezdtem keresgélni gatyámban meg abátban.
Kinézek az ablakon, hát a moci sehol. Azonnal sejtettem mi történt. Felhívva bevallotta azzal az indokkal, hogy nem jött a busz pedig ő várt.
Totál kivagyok idegileg. Nem tudok menni melóba miatta (megint!). Főnök szigorú, azt sem tudom mit mondjak neki. "Bátyám elvitte a mocim bocsi?"
De az a baj, hogy ez már nem az első alkalom. Volt hogy buliból láthatóan ittasan jött haza, megint az én mocimmal. Nincs szivem saját bátyám rendőrség elé kényszeríteni, de mi a lofszt tehetek? Ez már kibírhatalan és a munkámba is kerülhet. vagy a jogsim vagy a mocimba.
Fájó szívvel kérdezem, de rendőrség mit csinálna vele ha őszinte lennék az ügyben (meg végül ő is)?
Elég gusztustalan, ha tudja mibe kerül ez neked, amikor van más opciója is egyébként.
Nyilván nem te vagy a hibás, de ha már ez nem az első alkalom, pláne úgy, hogy ittasan jött vissza, akkor lehet el kéne dugni jobb helyre azt a kulcsot vagy valami.
Simán fel lehet jelenteni a rendőrségen. Ez lopás. Ki tudja lehet jogsi nélkül ment meg ilyenek, rendszám meg minden.
A rendőrök meg ha megmondom nekik, hogy hol tartózkodik/tartózkodhat, szépen kimennek hozzá. De szerintem te is tudod.
Emiatt lehet ki is rúgnak, ezt azért átgondolhatta volna elég mélyen.
A jövőben jó helyre, ha lehet széfbe helyezd a kulcsot.
Hol laksz, valami hatalmas faluban, hogy máshogy nem tudsz bemenni munkába? Se busz, se vonat, se bicikli, se semmi, és gyalogolni nem lehet, mert 40 km-re van a munkahely?
Azért kérdezem, mert bármikor lerobbanhat a moci is. Ha reggel próbálod beindítani, és nem megy, akkor semmi B terv?
Ja, akkor a sok lepontozó szerint nem kell B terv. Soha. Felesleges. A motornak mindig indulnia kell, és olyan nincs, hoyg nem, vagy bármi történik vele.
Ha jól pértem, nem 1 perccel munkába indulás előtt derült ki, hogy nincs motor, de bocs, ha tévedek.
Nem ismerem ezt a problémát.
Egyke vagyok, tesó nélkül.
Amúgy ha Te 5-re mentél volna, Ő pedig csak 8-ra, akkor hogy is van????😜
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!