Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg családon...

Hogyan oldjam meg családon belül a reggeli készülődést, ha egy fürdő van, és van egy nagyon lassú személy a családban?

Figyelt kérdés

Sajnos még a szüleimmel élünk (nem sokáig), így eléggé komótosak a reggeli készülődések. Konkrétan hajnalban kell kelnem, egy órával korábban a kelleténél, hogy enyém lehessen a fürdő. Az apám menetrendszerűen minden reggel fél 7-kor beül kakálni, zuhanyozni, borotválkozni. De mindezt olyan lassan, hogy 8 előtt ki se jön. Nekem meg nyolckor már kezdődik a munkaidő. Cseppet sem megértő, nem képes várni, holott nyugdíjas. Az sem megoldás, hogy ő kel korábban, mert valami iszonyú bűz van utána-minden rosszindulat nélkül mondom.

Szerintetek normális az, hogy az apám ezt nem veszi figyelembe? Simán bemehetne 8-kor is pepecselni. De írtó lassú. Nem lehet kivárni. Oké, én sem vagyok gyors, kell egy óra a fürdőben, de én időhöz vagyok kötve. +a páromnak is kell egy kicsit a fürdő.

2023. márc. 23. 07:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/144 anonim ***** válasza:
67%

Egy időben én is minden reggel hajat mostam, úgyhogy megértelek nekem is beszólogattak érte. De aztán átszoktam a 2 napontára, azt még ki lehet bírni. Esetleg nyár végéig csináld úgy hogy minden másnap összefogod.

Most gyerek mellett már egy hetet is kibírok mert nincs választás...:'(

Apukád nem fog változtatni az tuti.

2023. márc. 23. 14:43
 82/144 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, arra miért nem reagálsz, hogy hajszárítást és sminkelést lehet a fürdőn kívül is végezni?

Ja mert akkor megoldódna a problémád?

2023. márc. 23. 14:51
 83/144 anonim ***** válasza:
89%
Egyre jobban úgy érzem hogy csak a szokásos sztorimesélés történik, azért nincs a emgoldásokra reagálás csak húzza az emberek agyát... :D
2023. márc. 23. 14:52
 84/144 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem backi esküszöm. Szobában felöltözöl, fürdőszobába max fésülködni, mosakodni mész be, este pedig megmosod a hajad. Mit lehet ezen problémázni? Ha lesz egy gyereked, ennél sokkal nagyobb és több problémád lesz. Amúgy mi az öreged, valami jeti, hogy mindennap borotválkoznia kell?
2023. márc. 23. 16:57
 85/144 anonim ***** válasza:
100%
Fura én este mosok haját fürdök stb mikor már mindenki végzet lefekvés előtt. Reggel gyorsan felöltözöm gyorsan arcot mosok be krémezem az arcomat meg fésülködöm azt kész kb 20 perc azt kész .
2023. márc. 23. 17:55
 86/144 anonim ***** válasza:
95%
Fésülködőasztal 🤷🏼‍♀️. Ennyi a probléma megoldása. Én a kamaszlányomnak vettem, mert ő is sokat pepecsel a tükör előtt (nyilván még most lassabban megy neki sokminden, egy haj besütés/felkontyolás is, mert gyakorlata nincs még benne annyi, mint pl nekem). Reggel kimegy, megmosakszik, fogatmos, utána a szobájában "tollászkodik", így a 2 kisebb testvére és az apjuk is bejut a fürdőbe. Nekem is a hálóban van egy tükrös asztal, sminkelni is ott szoktam. Ha nincs hely hozzá egy sima tükörrel is meglehet oldani, nyilván az asztal kényelmesebb, van hely pakolni meg fiókok tárolni a cuccokat.
2023. márc. 23. 18:02
 87/144 anonim ***** válasza:
56%
84. A katonaságnál minden nap kellett borotválkozni. Ápoltak voltak.
2023. márc. 23. 18:51
 88/144 A kérdező kommentje:

#82, mit reagáljak rá?

Felfogtam. Nincs ellene kifogásom.

2023. márc. 23. 20:43
 89/144 anonim ***** válasza:
75%
Apukád is lehetne tekintettel rád hiszen neki bőven van ideje.Ha ő nem változtat ezen akkor tényleg vagy marad a hamarabb kelés vagy minden olyan dolgot amit nem kötelező a fürdőben csinálni (sminkelés,fésülködés,hajszárítás stb) azt másik helységben old meg.
2023. márc. 23. 21:16
 90/144 anonim ***** válasza:
62%
Apuka már bőven tekingettél van a kérdezőre, mert ki tudja mióta tűri hogy a kérdező kanja ott lakjon a nyakán.
2023. márc. 23. 22:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!