Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg családon...

Hogyan oldjam meg családon belül a reggeli készülődést, ha egy fürdő van, és van egy nagyon lassú személy a családban?

Figyelt kérdés

Sajnos még a szüleimmel élünk (nem sokáig), így eléggé komótosak a reggeli készülődések. Konkrétan hajnalban kell kelnem, egy órával korábban a kelleténél, hogy enyém lehessen a fürdő. Az apám menetrendszerűen minden reggel fél 7-kor beül kakálni, zuhanyozni, borotválkozni. De mindezt olyan lassan, hogy 8 előtt ki se jön. Nekem meg nyolckor már kezdődik a munkaidő. Cseppet sem megértő, nem képes várni, holott nyugdíjas. Az sem megoldás, hogy ő kel korábban, mert valami iszonyú bűz van utána-minden rosszindulat nélkül mondom.

Szerintetek normális az, hogy az apám ezt nem veszi figyelembe? Simán bemehetne 8-kor is pepecselni. De írtó lassú. Nem lehet kivárni. Oké, én sem vagyok gyors, kell egy óra a fürdőben, de én időhöz vagyok kötve. +a páromnak is kell egy kicsit a fürdő.

2023. márc. 23. 07:51
 111/144 anonim ***** válasza:
18%

109!

Na és ki dönti el, kinek fontosabb a dolga? Apuka kakálása miért kevésbé fontosabb a lánya sörény maniajanal?

2023. márc. 24. 13:55
 112/144 anonim ***** válasza:
14%
Magyarországon a tekintélyelvű csaladmodell a "megszokott" tehát az első a szülők, utánuk a gyerekek. Tehát az életerős gyerek, alkalmazkodik valamennyire a nyugdíjas dzülőhöz, annak a házában
2023. márc. 24. 13:55
 113/144 anonim ***** válasza:
29%

112

Ide jutottunk, hogy az az "érved", hogy ez a megszokott? :D

Valahol a nemi erőszak és a nőverés is megszokott pl., akkor azt is fogadja el mindenki?

Szerintem az ilyen fajta tekintélyelvűség beteges, és a szeretet fogalmába nem fér bele.

2023. márc. 24. 13:58
 114/144 anonim ***** válasza:
80%
109 a munkába beérés a fontos.
2023. márc. 24. 14:03
 115/144 anonim ***** válasza:
80%

114!

Beér a munkába, ha korábban kel fel, vagy nem mossa mindennap a haját. Amit amúgy a fürdőszoba kívül is meg élhet szárítani.

2023. márc. 24. 14:05
 116/144 anonim ***** válasza:
77%
Apuka is beér a nyugdíjba, ha nyolckor kakil. :)
2023. márc. 24. 14:06
 117/144 anonim ***** válasza:
25%

Arra senki jem tér ki hogy ha eddig megoldotta és a fater nem változtat, akkor mi a kérdés?

Egyaltalán, minek lakik otthon ha xar??

2023. márc. 24. 14:12
 118/144 A kérdező kommentje:

1, nem “xar” otthon, csak reggel van ez a kis kellemetlenség

2, építkezünk. Vettünk egy házat, ami felújítás/bővítés alatt áll. Jelenleg használhatatlan. Felújítás mellett nincs pénz albérletre és feleslegesnek is tartanám.

3, Ezt a reggeli konfliktust leszámítva a szüleimnek is megfelel. Nem baxnak ki, mint macskát tojni.

4, Neked valami problémád van, ha így felkavar egy kérdés.

2023. márc. 24. 14:15
 119/144 anonim ***** válasza:
13%

116!

Kérlek legközelebb, amikor épp a nagydolgodat szeretnéd intézni, várj még egy órát.

2023. márc. 24. 14:16
 120/144 anonim ***** válasza:
9%
Egészséges ember normál esetben tud várni egy órát a xarással. Csak nincs minden egyes nap hasmenése.
2023. márc. 24. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!