Hogyan oldjam meg családon belül a reggeli készülődést, ha egy fürdő van, és van egy nagyon lassú személy a családban?
Sajnos még a szüleimmel élünk (nem sokáig), így eléggé komótosak a reggeli készülődések. Konkrétan hajnalban kell kelnem, egy órával korábban a kelleténél, hogy enyém lehessen a fürdő. Az apám menetrendszerűen minden reggel fél 7-kor beül kakálni, zuhanyozni, borotválkozni. De mindezt olyan lassan, hogy 8 előtt ki se jön. Nekem meg nyolckor már kezdődik a munkaidő. Cseppet sem megértő, nem képes várni, holott nyugdíjas. Az sem megoldás, hogy ő kel korábban, mert valami iszonyú bűz van utána-minden rosszindulat nélkül mondom.
Szerintetek normális az, hogy az apám ezt nem veszi figyelembe? Simán bemehetne 8-kor is pepecselni. De írtó lassú. Nem lehet kivárni. Oké, én sem vagyok gyors, kell egy óra a fürdőben, de én időhöz vagyok kötve. +a páromnak is kell egy kicsit a fürdő.
109!
Na és ki dönti el, kinek fontosabb a dolga? Apuka kakálása miért kevésbé fontosabb a lánya sörény maniajanal?
112
Ide jutottunk, hogy az az "érved", hogy ez a megszokott? :D
Valahol a nemi erőszak és a nőverés is megszokott pl., akkor azt is fogadja el mindenki?
Szerintem az ilyen fajta tekintélyelvűség beteges, és a szeretet fogalmába nem fér bele.
114!
Beér a munkába, ha korábban kel fel, vagy nem mossa mindennap a haját. Amit amúgy a fürdőszoba kívül is meg élhet szárítani.
Arra senki jem tér ki hogy ha eddig megoldotta és a fater nem változtat, akkor mi a kérdés?
Egyaltalán, minek lakik otthon ha xar??
1, nem “xar” otthon, csak reggel van ez a kis kellemetlenség
2, építkezünk. Vettünk egy házat, ami felújítás/bővítés alatt áll. Jelenleg használhatatlan. Felújítás mellett nincs pénz albérletre és feleslegesnek is tartanám.
3, Ezt a reggeli konfliktust leszámítva a szüleimnek is megfelel. Nem baxnak ki, mint macskát tojni.
4, Neked valami problémád van, ha így felkavar egy kérdés.
116!
Kérlek legközelebb, amikor épp a nagydolgodat szeretnéd intézni, várj még egy órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!