Mitől lesz valaki ennyire pesszimista, rossz döntéseket meghozó negatív személy?
Édesapám akit mindennél jobban szeretek, valami hihetetlen módon pesszimista lett, a nyugdíj felé közeledve. Előtte se volt a jó döntések híve de akkor nem volt ennyire negatív.
Otthon vidéken nem fizettek ki és megfogattam, többet maszekhoz nem megyek.
Én BP-re költöztem, édesapám már riogatott, hogy kitudja kikhez kerülök és majd meglátom kilopják éjszaka a szememet is.
Aztán mikor elméletben felvázoltam neki az anyagi tervem, hogy leteszem a C+E kategóriát. Valami hihetetlen módon próbált meggyőzni a téves gondolkodásáról.
- az már a múlt
- elvágják a torkod a migránsok, agyonvernek, kirabolnak
Jól van akkor... jó kézügyességem van vállalkozzunk.
burkolás például egész jól fizet, kevés a szaki, áhh nem fizetnek ki, nem lesz munka, meg amúgy se csináltál olyat.
Gondolkodtam még, hogy autószerelő leszek... - ahh olajos autók alatt bujkálni... abba sokan belebuknak.
Környezetemben, mindenkinek bejött a vállalkozás és nulláról kezdték. Apám ezt képtelen felfogni és a szerencsének titulálja.
Ö soha semmibe nem volt képes belevágni, megvan C+E kategóriája és mikor a szakadék szélén voltunk anyagilag, meg se próbált elindulni.
Inkább közmunkán volt 3 évig.
De egyébként anyagi dolgaimba is folyton beleszól...
BP-en élek,
- 2, 2,5x annyit keresek mint vidéken
- vannak jó munkatársaim akikre számíthatok
- nem ölnek meg a rengeteg munkával
- megtanultam főzni
- rátásom lett sok dologra
kamionozást egyenlőre hanyagolom, lehet semmi nem lesz a dologból 3-4 órás vezetések után elzsibbad a bal kezem két három napra.
Nem az a kérdés, mennyit keresel.
Burkolás, autószerelés, vállalkozás? Melyik jött össze?
Mert a kamion ezek szerint nem.
5# Miért forgatod ki a kérdésemet?
Mivel 70 ezerért lett volna másik meló, így elköltöztem. És a kis félretett pénzem arra se volt elég, hogy felköltözzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!