Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg családon...

Hogyan oldjam meg családon belül a reggeli készülődést, ha egy fürdő van, és van egy nagyon lassú személy a családban?

Figyelt kérdés

Sajnos még a szüleimmel élünk (nem sokáig), így eléggé komótosak a reggeli készülődések. Konkrétan hajnalban kell kelnem, egy órával korábban a kelleténél, hogy enyém lehessen a fürdő. Az apám menetrendszerűen minden reggel fél 7-kor beül kakálni, zuhanyozni, borotválkozni. De mindezt olyan lassan, hogy 8 előtt ki se jön. Nekem meg nyolckor már kezdődik a munkaidő. Cseppet sem megértő, nem képes várni, holott nyugdíjas. Az sem megoldás, hogy ő kel korábban, mert valami iszonyú bűz van utána-minden rosszindulat nélkül mondom.

Szerintetek normális az, hogy az apám ezt nem veszi figyelembe? Simán bemehetne 8-kor is pepecselni. De írtó lassú. Nem lehet kivárni. Oké, én sem vagyok gyors, kell egy óra a fürdőben, de én időhöz vagyok kötve. +a páromnak is kell egy kicsit a fürdő.

2023. márc. 23. 07:51
 91/144 anonim ***** válasza:
59%

Sminkelj meg száríts hajat a szobádban. És NE moss mindennap hajat.

Azért olyan vékonyszálú. Nem lehet. Moss minden másnap.

Meg nem igaz, hogy 1-1 napot kicsit zsíros hajjal nem lehet kibírni.

2023. márc. 24. 04:57
 92/144 anonim ***** válasza:
2%

Pisi kaki zacskoval belelt dobozba.

Smink fesulkodes a szobadban.

Zuhany este.

2023. márc. 24. 05:47
 93/144 anonim ***** válasza:
75%
A vékonyszálú hajnak a hajlkak való. Hiába mosod minden nap. Vnanak nagyon jó hajlakkok
2023. márc. 24. 06:54
 94/144 A kérdező kommentje:
Nyilván #91-es. Nem azért, mert az anyámnak is pont ilyen haja van (az enyém még picit dúsabb), aki nem most minden nap hajat (neki megfelel, hogy összeköti, nekem nem). Vagy á, véletlen sem azért, mert kislánykoromban is szinte selyem puhaságú hajam volt, ami alig nőtt meg. Ahhoz képest gyönyörűen megnőtt. Így, hogy minden nap mosva van, nem is látni, hogy vékony.
2023. márc. 24. 11:04
 95/144 A kérdező kommentje:
Olyan buta emberek vannak. Ha ezen múlna, mindenki dús hajjal élne. Létezik olyan, hogy genetika. Bár lehet azt sem tudod, hogy mit jelent a vékonyszál hajban. Sok, rengeteg hajam van, csak nagyon selymes, könnyed, nem olyan, mint a drótszőrű tacskónak.
2023. márc. 24. 11:06
 96/144 anonim ***** válasza:
69%

"Azért olyan vékonyszálú"

Mondd, te fogyatékos vagy?! :D

2023. márc. 24. 11:37
 97/144 anonim ***** válasza:
73%
A kérdező fogyatékos. Ez tiszta. Az öregnek van egy napi rutinja. Amiből nem enged . A kérdező mikor külön fog lakni , ő sem lesz másképp.
2023. márc. 24. 12:06
 98/144 anonim ***** válasza:
87%
Nem, az a fogyatékos, aki azt hiszi, hogy az ember hajtípusa attól függhet akár egy kicsit is, hogy hogyan bánik a hajával.
2023. márc. 24. 12:09
 99/144 A kérdező kommentje:
Szerintem idősebb korosztály, akiknek az volt a természetes a kommunizmusban, hogy heti 1x mosnak hajat. Engem is mindig az öreganyám bactatodd ezzel. A korosztályomban eléggé mindennapi dolog naponta hajat mosni annál, aki igényli.
2023. márc. 24. 12:11
 100/144 anonim ***** válasza:
84%
Na ne általánosíts. Attól hogy te idióta módon csinálod a hajápolást, ez nem igaz mindenkire.
2023. márc. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!