Nem vagyok boldog, de a családom nem szeretné, hogy elváljak, és terhes is vagyok?
Nálunk a válás tabunak számít. Eddig csak a bátyám vált el a feleségétől, de ő férfi.
Van megtakarításom, és az unokatestvéremhez tudnék menni a picivel, de félek, mert látom a bátyámék esetében is, hogy hova vezetett a válás, sok szenvedéssel jár.
A férjem, akivel 8 éve együtt vagyunk, 6 éve vagyunk házasok, lebukott, hogy egy nővel irogál és már a találkát szervezték. Elmondása szerint nem csalt meg, de meg akart csalni. 11 napja nem alszok, szenvedek nagyon. Jelenlegi állás szerint nem tudnék neki megbocsátani.
Igen, ha ilyen a tudomásomra jutna a férjemtől, aztán még ölelgetni, puszilgatni akarna nagy "bűnbánóan", biztosan hányingert kapnék az érintésétől, és elutasítanám.
Csak hogy egyet említsek: a gyerekemet. - tehát a gyereked szívjon végig egy életet egy megalkuvó anyukával és egy nettó minden hónapban félrekfélő apukával.
Csodás gyermekkor :D
Adnék még egy esély a férjnek,miért akart félre lépni?
Eddig csak irogattak (magyarul ez így hangzik) egymásnak...ami bőven nem megcsalás. A tali sem. A dugás az az.
Probálnám helyre hozni a kapcsolatot...elvégre családban az erő,stb.
Te lényegében a semmi felé tartasz teljes gőzzel ami nyilván nem életképes dolog hosszú távon.
(Meddig maradhatsz az uncsitesónál?
és utána?)
Most még helyre hozható a dolog szerintem. Nem megalkuvás a kibékülés az második esély. A meglakuvás ha a tudtoddal félrekúr és te mégis vele maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!