Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok boldog, de a...

Nem vagyok boldog, de a családom nem szeretné, hogy elváljak, és terhes is vagyok?

Figyelt kérdés

Nálunk a válás tabunak számít. Eddig csak a bátyám vált el a feleségétől, de ő férfi.

Van megtakarításom, és az unokatestvéremhez tudnék menni a picivel, de félek, mert látom a bátyámék esetében is, hogy hova vezetett a válás, sok szenvedéssel jár.

A férjem, akivel 8 éve együtt vagyunk, 6 éve vagyunk házasok, lebukott, hogy egy nővel irogál és már a találkát szervezték. Elmondása szerint nem csalt meg, de meg akart csalni. 11 napja nem alszok, szenvedek nagyon. Jelenlegi állás szerint nem tudnék neki megbocsátani.

2023. febr. 21. 18:19
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
86%
Azért milyen undorító, félre akar kefélni (szándékos a jelen idő), és most meg nyalja a kérdezőt mert lebukott.
2023. febr. 22. 10:06
 52/58 anonim ***** válasza:
93%

Igen, ha ilyen a tudomásomra jutna a férjemtől, aztán még ölelgetni, puszilgatni akarna nagy "bűnbánóan", biztosan hányingert kapnék az érintésétől, és elutasítanám.

2023. febr. 22. 10:28
 53/58 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy kérdező, gondolkodj el valamin: most lebukott. És előtte hányszor nem? Mákod van ha eddig nem fertőzött meg semmivel...
2023. febr. 22. 10:30
 54/58 anonim ***** válasza:
94%
Halálosan nem érdekelne, hogy mit gondol anyám vagy apám :D
2023. febr. 22. 10:54
 55/58 anonim ***** válasza:
95%

Csak hogy egyet említsek: a gyerekemet. - tehát a gyereked szívjon végig egy életet egy megalkuvó anyukával és egy nettó minden hónapban félrekfélő apukával.

Csodás gyermekkor :D

2023. febr. 22. 10:55
 56/58 anonim ***** válasza:
14%

Adnék még egy esély a férjnek,miért akart félre lépni?

Eddig csak irogattak (magyarul ez így hangzik) egymásnak...ami bőven nem megcsalás. A tali sem. A dugás az az.

Probálnám helyre hozni a kapcsolatot...elvégre családban az erő,stb.

Te lényegében a semmi felé tartasz teljes gőzzel ami nyilván nem életképes dolog hosszú távon.

(Meddig maradhatsz az uncsitesónál?

és utána?)

Most még helyre hozható a dolog szerintem. Nem megalkuvás a kibékülés az második esély. A meglakuvás ha a tudtoddal félrekúr és te mégis vele maradsz.

2023. márc. 5. 21:04
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
És akkor maradsz egy olyan házasságban ami már nem működik( nyilván nem a megcsalni tervezett a férjed)azért mert a családodnak szent a házasság megtörése.Elmagyarázod hogy megcsal, mással irogat.De én még csak magyarázkodásra se venném a fáradtságot.Szedd a cuccod és menj. Egyébként jó nagy barom a férj ha terhes vagy és ilyeneket művel.Akarta ő egyáltalán ezt a gyereket? :( Menned kell, az idegességet meg félre kell tenned valahogy a te és a babád egészsége érdekében.Hány hónapos terhes vagy ?
2023. júl. 3. 10:58
 58/58 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azóta leléptél ettől a trógertól? Ha nem, egyedül a gyereket sajnálom.
2023. júl. 3. 22:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!