Nem vagyok boldog, de a családom nem szeretné, hogy elváljak, és terhes is vagyok?
Nálunk a válás tabunak számít. Eddig csak a bátyám vált el a feleségétől, de ő férfi.
Van megtakarításom, és az unokatestvéremhez tudnék menni a picivel, de félek, mert látom a bátyámék esetében is, hogy hova vezetett a válás, sok szenvedéssel jár.
A férjem, akivel 8 éve együtt vagyunk, 6 éve vagyunk házasok, lebukott, hogy egy nővel irogál és már a találkát szervezték. Elmondása szerint nem csalt meg, de meg akart csalni. 11 napja nem alszok, szenvedek nagyon. Jelenlegi állás szerint nem tudnék neki megbocsátani.
A Te élted nem a családodé. Mit számít, hogy a bátyád férfi? Nem a középkorban vagyunk, de ilyen 40 éve sem volt már nálunk.
Inkább szenvednél még több 10 évet, mint most 1-2 kettőt amíg válás és az utáni feszültség el nem oszlik?
A valas nehez.
De ott maradni a szarban, egy gerinctelen senkihazival, aki kepes a terhes feleseget megcsalni, az nem nehez?
De.
En az elso opciot valasztanam, ha engem kerdezel.
Még mindig jobb az ha békében elváltok mintha rengeteg vita mellett együtt maradtok.
Nem a családod él vele hanem te, semmi közük hozzá mit csinálsz.
A szüleim elváltak.... Mit mondjak, bár anyám megadott mindent, mit tudott, de nem volt apám, és ez nagyon rossz volt, totális hátránnyal indultam az életben, és felnőtt koronát is kegyetlenül meghatározza.
Szóval a gyereketek érdekében jobb ha félreteszed a büszkeséged és keresed a megoldást, hogy együtt maradjatok....¡!!!!!!
Apám egy jóképű fiatal volt, és bár szerette anyámat, nem keresett direkt nőcskéket, de mégis sok nőnek tetszett..
Konkrétan ragadtak rá. Anyámmal már jó pár éve együtt éltek, és persze voltak otthon buta viták. Tudjátok ez a "hova tetted", meg "már megint nem csuktad le" , típusú találkozások... Ilyenkor apám hamar felkapta a vizet, elment inkább a barátaival kocsmába, és ha ragadt egy nő, akkor nem rázta le.
Mígnem egyszer egy alattomosabb fajta liba terhes lett (vagy már eleve az volt mástól), és hogy hogynem megnyerte apámat.
Bár először nem akart apám válni, bocsánatot kért, de anyám is büszke volt. Nagymama hatására végül mégis megbocsátott volna, de addigra meg az a rühes nőcske teljesen elbolondította...
Úgyhogy apa otthagyott minket.
A nőcske szült hamar 4 gyereket... (Ebből jó eséllyel 2 apja más...) Na mindegy, a lényeg, hogy az új feleséggel sem jött össze apámnak az élet, elég hamar válás lett ott is, apám meg él egyedül, had ne részletezzem milyen depisen....
Szóval jobb lenne átbeszélnetek, hogy mi a célotok, és megbocsátanod, persze beleverni a férjed fejébe, hogy ebből nem lesz rendszer....
Csak gondoljatok arra a szerencsétlen gyerekre, ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!