Hogy fogadna be a családod ha egy romátol lennel terhes? És látni a baba bőrén hogy felroma. A családod meg elóítéletes és köztiszteletbenalló tanár orvosokból áll.
Egy kapcsolat nem úgy kezdődik, hogy gyereket szülök.
Előtte randizunk, megismerjük egymás családját, összeköltözünk. Ezalatt az idő alatt megismerik. Ha nem is szeretik meg, de elfogadják, hogy vele vagyok.
Ha hazamennék és a semmiből bejelenteném, hogy gyereket várok, akkor függetlenül az apa bőrszínétől elég rendes fejmosást kapnék - jogosan.
És 9 hónapig nem találkoztál a családoddal?
Őszintén: ha azt sem tudták, hogy terhes vagy, szerintem le fogják sz.rni, hogy kitől van.
A család számára édesmindegy lenne, ki az apja.
Az lenne a legnagyobb szégyen, hogy kalandból fogant, mert mifelénk szégyen, ha annyi esze van csak valakinek, hogy "poénból" kefélgessen össze-vissza, de védekezni nincs.
Ennek a szituációnak remek ellenszere, amit már az első is leírt.
Azzal fekszik le az ember lánya, akit ismer, netán-tán szeret...ha ez nem túl nagy kérés.
Gondolom, a többséget nem arra nevelik, hogy legyen "trendi", és szexeljen bármelyik jött-menttel, ha "igénye van a szexre", mert "egészséges ember rendszeresen szexel, ha nincs szerelmi kapcsolata, akkor is".
Na, ezért nem...
1 éjszakás kaland volt?? Vagyis 1 éjszakára összefeküdtél egy cigánnyal,és most terhes vagy??
Nos,ha a lányom egy ilyen történettel elém állna,azonnal cipelném a dokihoz,kifizetném az abortuszt.
Ha ennyire kevés esze van,hogy ekkora hülyeséget csináljon,akkor jogosnak vélem,hogy én döntök az abortusz kérdésben..Ha meg azzal jönne,hogy elmúlt 18 éves,és joga van megszülnie a gyereket,akkor tegye.Akkor nem rángatom el a dokihoz abortuszra.Akkor tudomásul veszem,hogy a felnőtt lányom 1 éjszakás kalandból bevállal egy cigánytól egy babát.Talán még úgyis hogy fogalma sincs ki az apa.De ahogy jönne a jogaival,én csak egyet mondanék.
"Azt csinálsz amit akarsz! Megszülheted,DE nem az én nyakamra!" (csak megjegyzem,ha nem cigánytól lenne,akkor is így lépnék fel..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!