Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok boldog, de a...

Nem vagyok boldog, de a családom nem szeretné, hogy elváljak, és terhes is vagyok?

Figyelt kérdés

Nálunk a válás tabunak számít. Eddig csak a bátyám vált el a feleségétől, de ő férfi.

Van megtakarításom, és az unokatestvéremhez tudnék menni a picivel, de félek, mert látom a bátyámék esetében is, hogy hova vezetett a válás, sok szenvedéssel jár.

A férjem, akivel 8 éve együtt vagyunk, 6 éve vagyunk házasok, lebukott, hogy egy nővel irogál és már a találkát szervezték. Elmondása szerint nem csalt meg, de meg akart csalni. 11 napja nem alszok, szenvedek nagyon. Jelenlegi állás szerint nem tudnék neki megbocsátani.

2023. febr. 21. 18:19
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
92%

Elosszor azt akartam irni.. Csak lassan... A hormonok. Enis el akartam valni terhesen :-D kozben semmit nem tett a ferjem.

DE!!! Teged, terhesen megcsalt???

Dobd ki, valj el. Kit erdekel mit mond a csaladod... Nem ok elnek majd egy eletet le egy ilywn fereggel.

Ahelywtt hogy a tenyeren hordozna ezt teszi.

Menjel. A te eleted

2023. febr. 21. 19:31
 12/58 A kérdező kommentje:

"Te életed. Kit érdekel szerinted manapság ha elválsz?"

Csak hogy egyet említsek: a gyerekemet.

2023. febr. 21. 19:36
 13/58 anonim ***** válasza:
91%
Hány olyan gyerek van, aki apa nélkül nő fel, még is boldog. Mert az anyja mindent megadott neki. A gyerek se akarná ha állandóan a veszekedés menne otthon.
2023. febr. 21. 19:37
 14/58 anonim ***** válasza:
93%
Úgy cselekedj, hogy neked jó legyen hosszútávon. Nem a ókorban élünk, hogy a családnak kell megfelelni. Ez a te életed, és neked egyáltalán nem mindegy mennyire leszel boldog vagy boldogtalan a jövőben.
2023. febr. 21. 19:38
 15/58 A kérdező kommentje:
Kötve hiszem, egy ember nem pótolhat még egyet.
2023. febr. 21. 19:39
 16/58 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de az apák túlnyomó többsége akkor sem törődik a gyerekével ha házasságban él az anyával. És az apa hiánya még mindig messze jobb, mint egy olyan erkölcstelen, gerinctelen tetű apának mint a férjed. Azt hiszed jobb lesz a helyzet egy ilyen alak mellett ha szülsz, és kiszolgáltatott leszel neki anyagilag? Kuss lesz a neved, mert függsz tőle, ő meg úgy kefél félre ahogy úri kedve tartja. Lépj amíg még megteheted, mert szülés után még nehezebb lesz.
2023. febr. 21. 19:41
 17/58 anonim ***** válasza:
81%

Mikorra várod a kicsit?

Nehogy megártson a sok idegeskedés.

A férjed egyébként mit akar?

Mutat valami megbánást? Vagy menne?

2023. febr. 21. 19:41
 18/58 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, imádkozz hagy ne lányod legyen, mert mellettid, meg a faszid mellet majd megtanulja hogy a nőnek kuss a neve, tűrnie kell ha megalázzák, csalják, semmibe nézik. Fasza élete lesz....
2023. febr. 21. 19:43
 19/58 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező!

A gyerek miatt maradni valaki mellett akivel nem vagy boldog, az milyen élet lesz? Úgy élnéd le az életed?

Én 3 éve váltam el. A volt feleségem összejött az egyik munkatársával. Először én is azt gondoltam, hogy a gyerekek miatt maradjunk együtt. De nem volt boldog sem ő, sem én. Végül váltunk. Igaz nálunk a gyerekek már nagyobbak voltak. A nagyobbik dönthetet kivel akar élni és velem maradt. Véleményem szerint nem szabad egy olyan kapcsolatban maradni, ahol nem boldog az ember.

2023. febr. 21. 20:19
 20/58 anonim ***** válasza:
18%
Menjetek párterápiára.
2023. febr. 21. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!