Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Abortusz...

Most mit tegyek? Abortusz vagy gyermekvállalás?

Figyelt kérdés

Van egy úgymond legjobb barátom, fiú. 14 éve vagyunk elválaszthatatlan viszonyban. Rengeteg szakításon túl segítettük egymást, eljártunk bulizni és kibeszéltük magunkból a fájdalmat. Így történt ez, mikor a vőlegényem egyik napról a másikra kidobott, arra hivatkozva, hogy csak a pénzéért mennék hozzá. Fogalmam sincs honnan szedte ezt a hülyeséget de nem számít. A legjobb barátom, két hét magamba zárkózás után egyik este beállított jó pár üveg piával és eléggé felöntöttünk a garatra. Sajnos szex lett a következménye. Azóta ezt megbeszéltük, ahogy azt is nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki... Viszont másfél hete megtudtam, hogy 5 hetes terhes vagyok. Mostmár lassan hét. Mit tehetnék? Azóta minden rendben a barátságunkkal, olyan mint előtte volt, nem szeretném elrontani. Viszont egyáltalán nem illünk egymáshoz, talán lelkileg igen, de egyszerűen nem tudnék vele elképzelni semmit. Egy közös gyereket pedig pláne nem. Gondolkodtam azon elvetetem, mert egy ilyen eset után biztos nem tudnánk renbde hozni semmit. De végül elbizonytalanodtam. Kezdem megszívlelni ezt a magzatot, legalábbis az anyaság gondolatát. A legjobb barátommal közösen eltudnánk tartani, de egyedül nem tudnám felnevelni. Viszont ennek a kapcsolatnak már ha lenne, mekkora jövője lehetne? Teljesen össze vagyok zavarodva.

A legjobb barát 29 éves én pedig 26. Vélemények? Esetleg olyanok akik abortusz mellett döntöttek vagy egyedül vállalták a magzatot? Mik a tapasztalatok?

(Egyáltalán nem terveztem még gyereket, mindenképp házasságban szerettem volna szülni, de mint írtam, egyre többet játszok el a gondolattal.)

2010. okt. 4. 17:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:

Szia!

Esküszöm már vártam, hogy mi van veletek :) Mint egy "szappan operában :D" Nagyon sok boldogágot kívánok nektek!ÉS örülök h jól alakult a sorsod!

23L

2010. okt. 9. 22:30
 102/104 anonim ***** válasza:
Gratulálok, hogy így alakult :):) Nagyon örülök :):)
2010. okt. 10. 12:40
 103/104 anonim ***** válasza:

gratuláloook:D

és örülök hogy hallgattál ránk és megbeszélted vele és ami a legfontosabb hogy nem vetetted el a babát:)

és annyira boldog lettem mikor olvastam még sírtam is:D

olyan jó hogy sikerült nektek:D

még egyszer gratulálok:):)

2010. okt. 10. 15:12
 104/104 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy megy a sorod?

Gömbölyödik már a pocid? :) Remélem minden ok veletek. Légyszi írj néhány sort!

Köszi

2010. dec. 21. 13:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!