Most mit tegyek? Abortusz vagy gyermekvállalás?
Van egy úgymond legjobb barátom, fiú. 14 éve vagyunk elválaszthatatlan viszonyban. Rengeteg szakításon túl segítettük egymást, eljártunk bulizni és kibeszéltük magunkból a fájdalmat. Így történt ez, mikor a vőlegényem egyik napról a másikra kidobott, arra hivatkozva, hogy csak a pénzéért mennék hozzá. Fogalmam sincs honnan szedte ezt a hülyeséget de nem számít. A legjobb barátom, két hét magamba zárkózás után egyik este beállított jó pár üveg piával és eléggé felöntöttünk a garatra. Sajnos szex lett a következménye. Azóta ezt megbeszéltük, ahogy azt is nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki... Viszont másfél hete megtudtam, hogy 5 hetes terhes vagyok. Mostmár lassan hét. Mit tehetnék? Azóta minden rendben a barátságunkkal, olyan mint előtte volt, nem szeretném elrontani. Viszont egyáltalán nem illünk egymáshoz, talán lelkileg igen, de egyszerűen nem tudnék vele elképzelni semmit. Egy közös gyereket pedig pláne nem. Gondolkodtam azon elvetetem, mert egy ilyen eset után biztos nem tudnánk renbde hozni semmit. De végül elbizonytalanodtam. Kezdem megszívlelni ezt a magzatot, legalábbis az anyaság gondolatát. A legjobb barátommal közösen eltudnánk tartani, de egyedül nem tudnám felnevelni. Viszont ennek a kapcsolatnak már ha lenne, mekkora jövője lehetne? Teljesen össze vagyok zavarodva.
A legjobb barát 29 éves én pedig 26. Vélemények? Esetleg olyanok akik abortusz mellett döntöttek vagy egyedül vállalták a magzatot? Mik a tapasztalatok?
(Egyáltalán nem terveztem még gyereket, mindenképp házasságban szerettem volna szülni, de mint írtam, egyre többet játszok el a gondolattal.)
Sziasztok, köszi az érdeklődést!
A barátom, mostmár inkább a párom! :) , olyan örömmel fogadta a hírt, amire nem is számítottam. Ma reggel jött át, és nem rég ment el. Azt mondta, mindennél jobban szeretné ezt a babát, és engem is. Elmondta, hogy lelkiekben oly annyira összhangban vagyunk és annyira összeillünk, hogy párt rajtam kívül el sem tudna magának képzelni. Azt is mesélte mennyi mindent átvészeltünk már együtt, mióta ki tartunk egymás mellett jóban rosszban, és megemlítette, idézem: "Mellesleg a szex sem volt rossz, mit is mondhatnék..." ezután pedig megcsókolt. Egyenlőre nem tudom, hogy lesz tovább a kettőnk viszonya, hogy összeköltözés és egyebek, viszont egyenlőre az biztos, hogy a baba marad és mi egy párt alkotunk. Az sms-t arra értette, amiben azt írta, "remélem nem az amire gondolok", azt hitte, nem tudom a barátomnak tekinteni az éjszaka után és megszeretném szakítani vele a kapcsolatot. :) Most nagyon boldog vagyok, számomra egy elég komoly probléma oldódott meg. És álmomban nem gondoltam volna, hogy örülni fog a picinek! Most megpróbáljuk együtt, állítása szerint nagy eséllyel indulunk, és a többit majd meglátjuk. :)
gratulálok, ez remek hír! sok boldogságot! :)
költözz össze vele minél hamarabb szerintem, ha már ennyire szeretné a babát (amire én sem számítottam), ne foszd meg őt a babavárás egyetlen percétől sem.
ja, és becsüld meg őt nagyon, nem minden férfi viselkedett volna így, ő tényleg nagyon szerethet Téged!
Én is nagyon örülök. Igazából szerintem a szerelmet meg a barátságot nem sok dolog választja el, mert mindkettőhöz ugyanaz kell, tisztelet és bizalom. A szerelem tul.képpen ennél csak a testi vonzalommal több, és ha nálatok ez is megvan, az tök jó! :)
Lehet, hogy ő már régebben is szerelmes volt beléd, csak nem merte megkockáztatni, hogy elveszít mint barátot.
Lehet, hogy előbb-utóbb baba nélkül is összejöttetek volna.
Ami intő lehet, hogy nagyon határozottan ismételgetted, hogy ti csak barátok vagytok, ő se gondol rád nőként és te se férfiként. Remélem, ez most meg fog változni. Én minden esetre drukkolok nektek.
Köszönöm a jókívánságokat! :)
Annyira boldog vagyok, hogy az leírhatatlan. Erre tényleg nem számítottam. Valóban nem gondoltam rá eddig másként mint barátra, és részéről sem éreztem, viszont igaz amit mondott, ha már ennyi éve egymás bizalmasai vagyunk, és ilyen jól megvagyunk, akkor ez kezdetnek elég jó. :) Az életem is rábíznám-bíztam volna ez alatt a 14 év alatt, tisztelem, becsülöm és szeretem mint embert. Valószínű tudom előbb utóbb szerelemmel szeretni, de az sem zavarna, ha örökre mély szeretetet éreznék iránta. És hát lesz egy közös babánk, akit nagyon vár, és eloszlatta a kételyeim, így én is az egyik legboldogabb kismamák közé tartozhatok. :))) A jövő pedig majd alakul. (Remélem jól.:))
De jó!!GRATULÁLOK NEKTEK!!!!
Én voltam az egyik, aki írtam, hogy ha 14 évig elválaszthatatlanok voltatok, akkor nem fog elhagyni, hanem akkor párként is megálljátok a helyeteket!!És ez így lesz!Persze bizti lesznek hullámvölgyek, de nagyon nagyon sok boldogságot nektek, sok erőt a közös picihez!!Biztos vagyok benne, hogy nagyon fogjátok szeretni és meg fogod látni, hogy Te vagy a legboldogabb, amiért megtartottad a babát!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!