Abortusz-ellenesek, akkor is ellene vagytok a terhességmegszakításnak, ha a kiskorú lány a pár hónapja megismert cigány-származású "barátjától" esett teherbe?
A tetteinkért vállani kell a felelősséget!
Ez a gyeremk megakart foganni,hát jöjjön közénk!
1.válaszoló!
Nem baj hogy a kérdező direkt az abortusz-ellensek kérdezte??? Idióta.........
Az alsó kettő kérdést intézhette akárkihez. Inkább te vagy az idióta, hogy ilyen hülye tanácsokat osztogatsz(2. hozzászólás).
első
18:35: Inkább b.asszuk el a lány és családja életét, mennyivel jobb, tényleg :)
elso
18:35 vagyok.
Ha volt annyira felelőtlen igen. tanulja csak meg, hogy nem szabad ember életekkel játszani!
Szerintem vállalni kell a tetteinkért a felelősséget. Teljesen mindegy, hogy milyen származású az apa vagy, hogy véletlen csúszott be a gyerek.
Szerintem undorító dolog elvetetni egy kisbabát, ha ez a kiskorú lány ilyen felelőtlen volt és gumi nélkül szeretkezett a pasijával akkor így járt, az ő hibája legközelebb majd védekezni fog a kis lüke. Szülje meg a kisbabát és adja nevelőintézetbe.
Egyetlen egy ok van amikor úgy gondolom, hogy el kell/lehet vetetni egy babát: ha egy nőt megerőszakolnak, és az erőszakoskodótól esik teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!