Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortusz-ellenesek, akkor is...

Abortusz-ellenesek, akkor is ellene vagytok a terhességmegszakításnak, ha a kiskorú lány a pár hónapja megismert cigány-származású "barátjától" esett teherbe?

Figyelt kérdés
Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Mi a jó megoldás??
2010. okt. 9. 18:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
40%
Az abortuszellenesek nevelnék a gyermeket? Miért gondolja mindenki, hogy erre a NEM az egyértelmű válasz? Számos abortuszellenes meddő is egyben, akinek szíve vágya, hogy gyermeket neveljen, akár a szóban forgót is. Másrészt ha valaki tényleg emellett dönt, ami szerintem ebben az esetben a legjobb, őt több helyen, több alapítvány is tudja ebben segíteni.
2010. okt. 9. 19:48
 22/36 anonim ***** válasza:
81%
Akkor fogadjon örökbe,de ne mondja meg hogy valaki szüljön vagy ne,mert nem ővé a felelősség,meg a gyerek aki utána szív.
2010. okt. 9. 19:52
 23/36 anonim ***** válasza:
16%

érdekes az unokatesóm félig cigány, és simán örökbe fogadta a nagynéném és a férje, pedig jó nagy sznobok...és nem mellesleg a kiscsajnak van a legtöbb esze hármójuk közül, és semmi társadalmi hátránya nincs belőle

a szomszéd cigány csaj meg udvariasabb és normálisabb, mint a sok vén hófehér leskelődő f@sz, akik kötekednek ezerrel...

hülye rasszista vagy kérdező, gondolom, a húgod az "áldozat"

2010. okt. 9. 19:56
 24/36 anonim ***** válasza:
41%
Jól megfogalmaztad kedves előttem szóló. Ez a legnagyobb különbség az abortuszt ellenzők és megengedők/támogatók közt. A megengedők/támogatók szerint az a nagyobb szívás, ha a gyermek megszületik, és LEHET, hogy rossz élete lesz, az ellenzők szerint pedig az a nagyobb szívás, hogyha a gyermek meg sem születik ergo, NULLA esélye van az életre, ami mellesleg jól is alakulhatna. És visszatérve az örökbefogadókra, igen, ők örökbe is fogadnak, de ha valaki még bizonytalankodik, hogy hogy döntsön, nem tudom miért probléma, hogy valaki az abortusz-ellenes álláspontot képviseli... Egy életről van szó... Egy igazi kis életről. Mindegy cigány, kínai, magyar, hány hetes, fiú, lány... Egy ÉLET!!! Visszavonhatatlanul!
2010. okt. 9. 20:02
 25/36 anonim ***** válasza:
76%
Akit megerőszakolnak az is szülje meg persze és utálja mert azt látja benne aki megerőszakolta,gratulálok,amúgy is abban az időben mig ellehet vetetni csak egy zigóta nem lehet tudni hogy fiu vagy lány...Csak egy embrió,Rokonom nőgyógyász és sokszor mondta már hogy sokan lvetethették volna időben és akkor nem lenne ennyi lelkisérült elhanyagolt szenvedő gyerek akik sok esetben csak eszközök a szülők céljaihoz...Abortusz párti vagyok,lehet megkövezni lepontozni,de bántalmazott gyerkekkel foglalkozom,látom milyen amikor az anya csak kinyomja magából de nevelni szeretni képtelen.
2010. okt. 9. 20:12
 26/36 anonim ***** válasza:
57%
Megértem, és elfogadom amit írsz. Én is pedagógus vagyok és ismerek ilyen gyermekeket. Másrészt szerintem nem általánosíthatunk és nem tudhatjuk előre, hogy ennek a babának milyen lenne a sorsa. Sajnálom, de az én világnézetembe nem fér bele az, hogy egy életet elvegyek... De nem akarok ezen vitázni, mások vagyunk. Ennyi.
2010. okt. 9. 20:17
 27/36 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó ha megerőszakolnak és terhes leszel megszülöd,na de őszintén...
2010. okt. 9. 23:20
 28/36 anonim ***** válasza:
46%
Őszintén?IGEN?mert NEM A GYEREK HIBÁJA?HOGY MEGERŐSZAKOLTAK.De nem ítélek el mást,ha elveteti.Csak nem értem,ti miért nem tudjátok elfogadni,hogy vannak olyan emberek,akik nem a gyereket akarják megölni azért,mert a szülők felelőtlenek voltak.
2010. okt. 9. 23:28
 29/36 anonim ***** válasza:
57%
Ja mert unkotesóm volt a felelőtlen mert egy szemét kifigyelte mikor megy haza és megerőszakolta,ja és mackóban volt de ő volt felelőtlen.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Örülj hogy nem írom le hogy mit kívánok neked kedves előző abortusz ellenes,mert nem tennéd ki az ablakba.PFFFFF.
2010. okt. 9. 23:34
 30/36 anonim ***** válasza:
Tanulj meg olvasni,azt írtam,nem ítélem el azt aki megteszi.A felelőtlenség nem erről szólt.Vagy a kérdésben is szerepel a megerőszakolás?mert én nem látom.Sajnálom,ami a rokonoddal,történt,de ne rajtam tölts ki a dühödet.
2010. okt. 9. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!