Egy abortusz tönkretehet egy párkapcsolatot?

szerintem csak a női félen múlik, hogyan dolgozza fel
a férfiaknak csak az kell, hogy a nő ne hisztizzen, ne bőgjön, ha ez meg van, nekik minden ok.

Remélem a miénket nem.ugy néz ki,nálunk nem lesz más megoldás.valoszinüleg terhes vagyok spirál mellett.félünk,hogy beteg lehet ezért ùgy véljük,hogy mindenkinek jobb ha elvetetjük ha beigazolòdik a gyanúnk,hogy terhes vagyok.
Biztos vagyok benne,hogy rossz lesz és nehéz lesz,főleg a pàromnak,mert ö szeretne még gyereket,de úgy vélem ha összetartunk kibírja a kapcsolatunk.
Viszont sajnos az a véleményem még így is ,hogy nagyon könnyen tönkreteheti az abortusz a kapcsolatokat.

Igen, ha valamelyik fél ragaszkodna a gyerekhez, vagy utólag érzi úgy, hogy nem lett volna szabad elvetetni, és ezt a másik szemére veti. Vagy ha a nő a műtét után azt érzékelteti a párjával, hogy csak a férfi hibája ami történt. Vagy ha a férfi érzi úgy, hogy át lett verve, mert a párja szándékosan nem szedte a fogamzásgátlót.
Egy abortusz nagy krízishelyzet egy párkapcsolatban, még akkor is, ha mindkét fél egyetért abban, hogy nem tudnak más megoldást választani.
Egy bizonyos kor után, szinte minden nőnek az fordul meg a fejében először, hogy lehetne megtartani a gyereket. Még akkor is, ha véletlenül esett teherbe, vagy nagyon nehéz helyzetbe hozná magát. Sokszor hosszú, és keserves viták, alkudozások eredménye a műtét, és ez többnyire egyik kapcsolatnak sem használ.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!