Biszexuális vagyok, hogyan mondjam el a férjemnek, a családomnak, a barátaimnak?
2-3 évvel ezelőtt vallottam be magamnak, hogy biszexuális vagyok, addig csak kíváncsi heterónak tartottam magam.
A férjem és a közös baráti társaságunk nem kimondottan homofóbok, de nem örülnének neki, hogyha lenne egy olyan közöttük. Sokszor poénkodnak a transzokon is, ami nekem rosszul esik, de ők persze nem tudják. Amikor behozták a melegellenes törvényt, hogy ne lehessen érzékenyíteni, meg az örökbe fogadást megszüntették az egyedülállóknak, akkor egyet értettek vele, hogy milyen jó, hogy korlátozzák, és nem kapnak meleg párok babát. Akkor nekem rosszul esett.
Férjem haverjáék gyereket várnak, és poénkodtak, hogy milyen neme lesz, és rohadtul rosszul esett. el akarom mondani a férjemnek legalább, hogy mi a helyzet (nincs másik nő, se ferfi), de félek, hogy hogyan reagál rá. Van egy 2 hónapos kislányunk.
Én ezért szoktam még ismerkedés közben elmondani, hogy bi vagyok, inkább az elején derüljön ki, ha valakit ez zavar, jobb lesz mindkettőnknek a másik nélkül. Eddig egy páromat se zavarta (legjobb az volt, mikor a srác bejelentette, hogy ő is bi).
Én a helyedben nem tennék nagy bejelentést (nehogy férjed azt gondolja, megcsaltad/tervezed elhagyni egy nőért). Csak ha olyan a szitu, benyögni. Aki ilyen miatt ki akar zárni az életéből, attól jobb is, ha távol maradsz.
Egy szintén bi barátnőm így mondta el a férfi párjának:
Egy koncerten voltak nagyobb baráti társasággal, nagyrészt férfiak. Egyik srác egy messzebb álló idegen nő felé biccentve megjegyezte, hogy jó a feneke. Barátnőm rávágta, hogy szerinte is. A kezdeti meglepődöttség után hatalmasat nevettek, a párja is.
Amig nem lépsz félre, egészen pontosan miért is számít, hogy milyen neművel mennél?
Akkor meg, mégis mi értelem elmondani bármit is? Egészen nagyon nem értem.
De minek mondanad el ha ferjed van? Akkor mar ugyse leszel novel
Az meg h regen kik tetszettek miert tartozik barkire?
Meg az se lenne szep a ferjeddel ha regi csavokrol meselnel szoval nokrol is minek
Egész őszintén: minek?
Mi értelme lenne ennek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!