Normális, hogy a férjem nem segít?
Egyrészt teljesen jogos, hogy segítséget vársz.
Másrészt meg ne mondd, hogy egy főzés nem fér bele kétnaponta, ha a takarítás megy...
Már rosszul indul! Ebben semmi érzékeny téma nincs, mint ahogy semmilyen módon azt kimagyarázni 2022-ben (már 30 évvel ezelőtt se lehetett), hogy egyáltalán felmerül, hogy a férfinek nem kell csinálnia semmit. Nincs másik véglet! Komoly baj, önbizalomhiány, hogy te megkérdőjelezed önmagad, nem hiszel el önmagadnak egy alapvető evidenciát!
Minek mentél hozzá ehhez a heréhez? (És vajon mért ilyenek a férfiak még mindig? Ez is anyuci pici fiacskája?)
A házasság és gyerek előtt nem tűnt fel, hogy nem vele kéne családot alapítanod?
GOndolom, míg nem voltál terhes és dolgoztál, akkor is a tv előtt fetrengett csal-
"Ha több dologra is kérem, pl. hogy vigye ki még a szemetet is, akkor kiviszi, de elmondja, hogy ő fáradt, munkából jött, neki stresszes a munkája, ebből van pénzünk és én itthon vagyok egész nap."
Válasz: "én meg a gyerekeddel vagyok terhes, tőle ekkora a hasam, ettől vizesedem és vagyok fáradt én is. Épp azért vagyok itthon, mert jelen pillanatban munkaképtelen vagyok. Ugyanakkor veled ellentétben én még éjszaka sem tudom kipihenni magam a bazi nagy hasam miatt."
By the way a párod egészen véletlenül nem egy egocentrikus önző g...ci?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!