Normális, hogy a férjem nem segít?
Nem, nem normális.Én este 7ig dolgozom mégis tudok magamra főzni. Tényleg ennyire nem érdekli, hogy hogy vagy? Hogy egészséges gyereke szülessen? Nem azért vagy otthon hogy a háztartást vezesd hanem mert fizikailag nem vagy munkára fogható állapotban!
3-5 között már otthon van és konkrétan nem csinál semmi hasznosat csak döglik a TV előtt estig??? Ez azért eléggé durva. Én örülök ha naponta 1-3 óra jut magamra és azt is tornázással szoktam tölteni.
Szívecském a házasság, a babaprojekt közös döntés volt, szóval a közös életetek minden fázisában kellene hogy társ legyen. Erre fel mi van? Hacsak nem a kőfejtőben dolgozik 8-5-ig akkor nem értem mitől fárad el annyira, hogy az otthoni tevékenységekből nem akarja kivenni a részét. Ez a 21. század, a modern férfinek éppúgy helyt kell állnia a háztartás területén, mint levadászni egy mamutot ha épp arról van szó. Te most életed egy olyan periódusában vagy, amelynek könnyűnek és gondtalannak kellene lennie, leszámítva a terhesség azon tüneteit amelyek kellemetlenek. Szóval ennek a fickónak támasznak és érzelmi kikötőnek kellene lennie, ahelyett hogy el van a kütyüvel, és hereverészik a nap hátralévő részében. Tudom hogy nem lehet az ember minden pillanatban optimális társ a nehézségekben, de neked/ nektek most törődésre lenne szükségetek a babával, ezekben a pillanatokban.
A főzés 1-1,5 óra, a takarítás simán 30 perc, plusz 1-2 óra belefér valami más projektbe, majd este 11-ig egymás karjaiban miközben a netflix megy elalvásig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!