Normális, hogy a férjem nem segít?
Bocs, de én erősen túllihegettnek gondolom az egészet.
Ha napi szinten takarítani tud, a főzés ennél fizikailag kevésbé kimerítő, az miért nem megy?
Megkéri, hogy hajoljon le valamiért? Gondolom, nem óránként esik le valami, hogy ez ennyire kiemelendő legyen.
Vigye ki a szemetet... Bakkker, hogy a francba fogsz szülni, ha még egy fél perces séta se megy? Nem kell napi 10 órát melóznod otthon, de ennyire azért nem oké elhagyni magad, mert ez már az.
Szültem én is, tudom, milyen szar az utolsó időszak (sőt, van, akinek az egész kilenc hónap), de azért egy túrós tészta vagy egy leves, főzelék nem több órás munka, ahogy egy hús sütőbe dobása sem az.
takarítani két emberre nem kell napi szinten órákat fordítani, nem is értem, mit kell naponta pakolásznod.
Nem segíteni kell, hanem megcsinálni.
Más: miért vállaltál egy ilyen lusta herével gyereket?
És ne hazudd, hogy most lett ilyen, mert ez nem igaz.
Eddig is ilyen volt, és az ilyen embert ott kell hagyni a francba, nem még gyereket szülni mellé.
28-as, az hogy nem akar főzni, nem jelenti azt, hogy nem tud.
Csak könnyebb azt kamuzni,hogy jaj, nem tudok.
Kinyitsz egy szakácskönyvet és követed az utasításokat. Nem deriválni kell, meg agyműtétet végezni, b...ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!