40 évesen "ideiglenesen" a szüleinél lakik a férfi. Ez egyértelmű red flag?
Figyelt kérdés
40 éves a pasi. Korábban az exével lakott egy közös albérletben, de azt egyedül nem tudta volna fizetni, így a nő maradt ott, ő meg hazaköltözött a szüleihez. Volt ez kb. fél éve. Egyedül nem is akar lakást kivenni, mert azt pénzkidobásnak tartja, a szüleinél meg sok a hely, elfér bőven. Még nagyon az ismerkedés elején tartunk, de ez ugye azt jelenti, hogy nála nem is tudnánk találkozni a szülei jelenléte nélkül, csak nálam. És hogy ő csak akkor mozdulna ebből a szituból, ha lenne kivel. Ami nekem elég furcsa, mert én nem tudnék ennyi idősen együtt élni a szüleimmel, pedig alapvetően jól kijövök velük. Nektek ez red flag lenne?2022. okt. 10. 19:39
71/72 anonim válasza:
Albérlet fenntartásához és ahhoz, hogy mellett összegyűjtsd egy saját lakás árát (még csak nem is hitellel, hiszen nem azt írtad), és közben olyan luxus életet élj amit felvázoltál, de bizony kell 2 millió nettó.
Számoljál már utána, hogy ez mennyi pénz, ha már itt hantázol!
72/72 anonim válasza:
71, te olyan dolgokat költesz a hozzászólásomhoz, amiről nem írtam egy szót sem, de te kész tényként kezeled. Ilyen a fizetésem, vagy hogy milyen konstrukcióval veszem meg a lakást. Ugyan nem írtam, hogy veszek fel hitelt, de fel fogok.
Csillapodj le most már kicsit, nem keresek nettó 2 milliót és hitelt is kell felvennem, ettől függetlenül a nyomortól nagyon messze vagyok, a normális étkezés, a sport és az évi egyszeri európai nyaralás meg egyáltalán nem luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!