40 évesen "ideiglenesen" a szüleinél lakik a férfi. Ez egyértelmű red flag?
“Hát engem, mint nőt baromira zavarna, hogy nem lehet egy jót szexelni hangosan, mert anyósék a fal másik oldalán néznék a Jóban Rosszbant”
Ha ennyire zavar, akkor mehettek a Te lakásodba is… Ja, hogy nincs?
Na,megint válaszolt a gyakori népe,mindenkinek 40 évesen van lakása,de inkább kettő.
Ehhez képest a valóság,hogy 35 éves éves korig az emberek 60%-a a szüleivel lakik.
A maradéknak meg a szülők vették.
Nekem az a redflag mikor a magyarok angol szavakat illesztenek be mintha olyan jol tudnanak angolul hogy ok mar nem is tudjak hogy kell mondani magyarul mikozben Magyarorszagon elnek :D
En ezt nem ideiglenek ottlakasnak neveznem, mert nincs konkret terve, csak az hogy ha majd lesz parja akkor egyutt berelnek. Az lenne ideiglenes ha pl szakitas utan eladjak a kozos hazat es a szuleinel lakik ameddig nem talal olyat megvetelre ami tetszik neki, kozel van a munkahelyhez, stb.
En 32 vagyok de 40 eves koromra lehet hogy tehermentes lesz a hazam, ha csak nem adom el kozben hogy vegyek egy nagyobbat.
Az ex tudta fizetni egyedul az alberletet, a ferfi meg nem? Ez erdekes szituacio. Nalunk kettonk kozul az asszony lenne aki a szuleihez visszakoltozne mert a lakashitelt nem tudna fizetni, en siman tudnam egyedul is mert most is egyedul fiztem.
Ha neked fontos hogy a ferfinak legyen sajat haza akkor ne jarj vele, de ha tenyleg szereted akkor ez nem szempont hogy milyen az agyagi korulmenye.
56os, linkelnéd kérlek a hivatalos tanulmányt amiből ezt szedted?
Én nem nagyon ismerek 30 felett olyan embert aki még mamahotelezik. Aki igen, ott mentális problémák vannak.
51-es, benézted, több saját ingatlanom van. :)
Nem mindenki életképtelen felnőtt korára.
Aki meg azt mondja, hogy az anyagiak nem fontosak egy kapcsolatban, az hazudik.
Nem értem miért akadnak ki sokan a redflag kifejezésen. Nem nagyon van magyar megfelelője. Vagyis olyan van, hogy valami valakinek a szemében vörös posztó, de az tök mást jelent. Lehetne persze rossz jel, rossz ómen vagy valami hasonló, de a redflag kicsit többet jelent, tényleg tipikusan egy olyan kifejezés, ami a magyarban nincs meg. Mint pl a ghosting.
Kérdező, nekem nem lenne feltétlen kizáró ok ha amúgy normális a pasi. Rengeteg ember nem keres úgy, hogy önállóan albérletet fizessen, pl tanárok, ápolók, mentősök, tűzoltók. Vagy az is lehet, hogy szeret a szüleivel élni, és félre tud addig is rakni sajátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!