40 évesen "ideiglenesen" a szüleinél lakik a férfi. Ez egyértelmű red flag?
Attól függ, te mit akarsz. Családot, gyereket? Akkor felejtős a férfi, öreg már hozzá, főleg, hogy semmilye nincs.
De ha nem akarsz gyereket, csak egy tartalmas párkapcsolatot, vagy csak simán szexet... Akkor még ne dobd, próbáld ki, lehet ettől még jó társaság. Mondjuk ha a dominánsabb, férfiasabb férfiakat szereted, akkor is felejtős, mert ha neki 40 évesen megfelel ez az otthoni "gyerek szerep", akkor nyilván nem ő a te embered.
Ez pont, hogy inkább tőled kérdezhetném: savanyú a szőlő? XD
Ez pont, hogy inkább tőled kérdezhetném: savanyú a szőlő? XD
Peersze, mindenki irigykedik a mamahoteleskere akinek anyuci még a kis popsiját is kitörli, mert a szánalmas fizetésükből egy albérletet se lennének képesek fenntartani. Ha ez nekem nőként nem okoz gondot, nem vágyom olyan pasira akinek viszont igen, mert az élet más területein is gyenge.
Neeem, majd inkább az albérletpatkányokra irigykedik mindenki, akik épphogy kijönnek a fizetésükből a bérleti díj fizetése mellett vagy pont hogy azért élnek kapcsolatban, mert egyedül nem tudnák fizetni. Az élet ezen területén pont, hogy te vagy gyenge, az "olyan pasi" pedig erős.
65, vágod, hogy nem mindenki nyomorog az albérletben? Én albérletben élek 8 éve, és most fog majd összegyűlni az önerőm a saját lakásomra 31 évesen. Emellett utaztam, buliztam, normálisan kajáltam, járok terembe edzeni.
Van egy olyan érzésem, hogy aki a szüleivel él és automatikuson azt képzeli, hogy aki megengedhet magának egy albérletet, az a bérleti díj kifizetése után már csak nyomorog, az nyomorog csak valójában, csak a gyerekszobában. Tudod, mindenki magából indul ki.
#66.
Tehát akkor legalább nettó 2 millió a fizetésed/bevételed.
Elhiszem, de akkor áruld már el, hogy mit csinálsz, hogy ennyit keresel?
Illetve azért lásd, hogy ez a hivatalos átlagkereset kb. hatszorosa… Tehát igencsak kiváltságos helyzetben vagy, ami lehet hogy a Te érdemed, de a nagytöbbség sokkal szűkebb pénztárcából gazdálkodik, amiből nem tudnak a tiédhez hasonló életet élni… Ezt lásd.
61-es: semmije. (Ragokban j!)
A többi jó.
Amit írsz, az a realitás.
Én se tartom magam annyira dominánsnak, hogy képes volnék ilyen kegyetlen világban sikeresnek számító módon felnevelni egy gyereket.
Jó, ha magamról tudok gondoskodni.
Vannak nagyobb ászok.
Én elvagyok a macskámmal, meg a buszjeggyel.
65ös, képzeld, bőven kijövök a fizetésemből úgy is, hogy budán bérelek egy 50nm-es lakást egyedül, még félre is tudok tenni a majdani sajátra.
Ezzel a nyomorogni albérletben dologgal csak a mamahotelesek próbálják nyugtatni magukat mikor maguknál életképesebb emberrel találkoznak és rájönnek hogy nekik sose lesz önálló életük.
Nem én vagyok a 66os, nincs is két millió fizetésem, de bőven futja mindenre és még marad is. Csak tenni kell érte nem a gyerekszobában álmodozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!