40 évesen "ideiglenesen" a szüleinél lakik a férfi. Ez egyértelmű red flag?
Nekem az lenne. En Ausztriaban dolgozok pont azert mert a magyar fizetesbol nem lehet megelni pedig nekem is kenyelmesebb lenne itthon dolgozni, de ha valaki haladni akar akkor muszaj aldozatokat hozni. Pont ezert felvetodik a kerdes hogyha nem tud egy alberletet fizetni akkor kesobb hogy epitsek vele kozos jovot pl egy haz vetelt hogy oldok meg vele?
Szoval mindenkepp gondolkozz el ezen a kapcsolaton kerdezo!
Akik red flageznek, meg mamahoteleznek nem gondolnak arra, hogy esetleg spórol az illető? Inkább szórja el a fizetése egy részét egy tulaj zsebébe csak azért, hogy gazdagabbnak tűnjön?
Velejéig rohadt proli gondolkodás.. Nem csoda hogy itt tart ez a nép.
“ Pont ezert felvetodik a kerdes hogyha nem tud egy alberletet fizetni akkor kesobb hogy epitsek vele kozos jovot pl egy haz vetelt hogy oldok meg vele? ”
Látszik, hogy nem a valóságban élsz…
Ha pont, hogyha albérletet fizetne, akkor lenne lehetetlen saját házban gondolkodni.
Most komolyan azt várod, hogy annyi fizetése legyen, hogy albérlet mellett még tudjon összespórolni egy hitel önerőre is?
Tudod te, hogy ahhoz mennyit kell ma keresni?!
A 21-es válaszomban már végig mentem azon, hogy mennyi az átlagkereset és, hogy mennyibe kerül az albi.
Én 25%-al keresek többet mint az átlag és így is baromság lenne albiba mennem, mert NEM TUDNÉK FÉLRTENNI, SŐT! A JELENLEGI TARTALÉKAIMHOZ KÉNE NYULNOM!
Ahhoz, hogy ennyit keressek, kellett egy egyetemi diploma és 2 nyelvvizsga. És ez sem olyan sok, de az átlag még ennél is kevesebből gazdálkodik…
Szóval akkor Te keress magadnak párt csak nyugodtan a felső 10 százalékból, de attól még nem lesz redflag ha valaki a szüleinél él, csupán mert Ő nincs benne a top 10%-ban, ne adj’ isten esetleg csak átlagosan keres és nem akkora pénzügyi analfabéta hogy szó szerint kidobja az ablakon a pénzét!
De az már rólad árulkodik, hogyha csak a top 10%, legjobban kereső magyar férfival vagy hajlandó kezdeni, az 5.000.000 férfiből csupán 500.000-el. Ez a redflag.
40 évesen legyen már saját lakása!
Egy életen át albérletben akar élni? Vagy a szüleinél? Vagy arra számít, hogy majd a párja tol a feneke alá egy lakást? Nekem mindegyik elég ellenszenves lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!