Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem reagálta le...

Csak szerintem reagálta le illetlenül az anyósom az első unoka érkezését?

Figyelt kérdés

Elmondtuk, hogy nagyi lesz márciusban. Az egyszer oké, megmosolyogta, nem egy túl érzelmes asszony.

Aztán megkérdezte, hogy “mim” lesz?

Mondtuk hogy lány.

Erre azt mondja, hogy ne már, elsőre jobb a fiú! Meg ő fiút akart volna.

Első unoka lesz náluk. Nem vagyunk egyformàk, de ha valaha lesz unokám, engem a neme érdekelne legutoljára. Csak szerintem volt ez így bunk0?

2022. okt. 8. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
82%

50-es éveimben járok én is, de eszembe nem jutna ilyen megjegyzést tenni a leendő unokámra.

Az meg, hogy "ő ilyen" nem felmentés!

Buta, bunkó paraszt. És akkor a menye a hibás, mert nem tudja elfogadni. Egy ilyen prolit...

2022. okt. 9. 11:54
 62/72 anonim ***** válasza:
25%
#60 Mert a férfi annyit tud tenni, hogy egészséges életmódot folytat, a nő viszont szimptotermális módszerrel konkrétan egy icipicit (50%-hoz képest tizedszázalékról van szó) tudja növelni a fiúgyerek esélyét. Mondjuk szerintem hülyeség erre használni, de így van.
2022. okt. 9. 13:06
 63/72 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó, nincs olyan módszer amivel a nő befolyásolja hogy a férfi melyik spermája termékenyítse meg a petéjét..
2022. okt. 9. 14:32
 64/72 A kérdező kommentje:
Meg minek befolyásolni? Egészséges gyereket akartam, ennyi.
2022. okt. 9. 14:46
 65/72 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem is hülyeség befolyásolni. #63, biológiát picit még tanulhatnál. A spermium 2-3 napig életképes. A megtermékenyítésre egy kb. 12 óra hosszú ablak van. Tehát ha az ovuláció előtti napon történik a dolog, 50-50, hogy az ott "várakozó" spermiumok közül melyik jut oda (persze egymást is segítik stb.) Viszont ha az ovuláció közben van a megtermékenyítés, a kisebb méretű Y-kromoszómás spermium bizony nagyobb sebességgel mozog. Ezért nem 50-50% az esély fiúra/lányra, hanem kb. 50,1-49,9%.
2022. okt. 9. 15:02
 66/72 anonim ***** válasza:
75%
Itt te vagy akinek tanulni kéne barátocskám... még mindig nem a nőn múlik a dolog.
2022. okt. 9. 15:08
 67/72 anonim ***** válasza:
77%
#66 Ha értenéd, mit jelent az 50% meg az 50,1%, akkor felfognád, hogy egyik félen sem múlik a dolog, de ugye összetett mondatokat felfogni és nem egy fekete-fehér random véleményt belemagyarázni tudom, bonyolult egy funkcionális analfabétának.
2022. okt. 9. 15:11
 68/72 anonim ***** válasza:
75%
Azért volt elfogadhatatlan az anyós reakciója, mert a már megfogant, rövidesen megszülető gyerekre mondta ezt a lekicsinylő megjegyzést, és ez nyilván rosszul esik a kismamának. Teljesen más, ha a gyerekvállalás előtt fényévekkel álmodozik, hogy fiú unokája lesz, mert akkor még semmilyen létező ember nemét nem akarja felülírni. Ebből a rövid beszélgetésből amúgy az jön le, hogy nem örül, nem érdekli, se a gyerek, se a szülei érzelmei.
2022. okt. 9. 15:59
 69/72 anonim ***** válasza:
36%
68, mi a lekicsinylő abban, hogy fiút szeretne?
2022. okt. 9. 16:02
 70/72 anonim ***** válasza:
74%
Az anyós csak ne akarjon semmit, jóhogynem azt mondta: "lesztek szívesek engem fiú unokával megajándékozni"...
2022. okt. 9. 16:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!