Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem reagálta le...

Csak szerintem reagálta le illetlenül az anyósom az első unoka érkezését?

Figyelt kérdés

Elmondtuk, hogy nagyi lesz márciusban. Az egyszer oké, megmosolyogta, nem egy túl érzelmes asszony.

Aztán megkérdezte, hogy “mim” lesz?

Mondtuk hogy lány.

Erre azt mondja, hogy ne már, elsőre jobb a fiú! Meg ő fiút akart volna.

Első unoka lesz náluk. Nem vagyunk egyformàk, de ha valaha lesz unokám, engem a neme érdekelne legutoljára. Csak szerintem volt ez így bunk0?

2022. okt. 8. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is bunkó volt, de ne haragudj meg rá. Ő ebben nevelkedett. Nem tehet róla.
2022. okt. 8. 20:40
 2/72 anonim válasza:
90%
Mondjuk nekem nincs gyerekem,de szerintem is bunkón reagálta le.Az a lényeg hogy unokája lesz,nem az hogy milyen nemű
2022. okt. 8. 20:41
 3/72 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom, eddig is ilyen volt, nem fog változni. Egyszerű teremtés, ez jutott eszébe. Férjed ne legyen ilyen, a többi nem számít.
2022. okt. 8. 20:46
 4/72 A kérdező kommentje:
Férjem is ezeket mondta, hogy ő “ilyen”. Ok, de azért rosszul esett.
2022. okt. 8. 20:47
 5/72 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, én megértem hogy rosszul esett neked ez a megjegyzés, de sokat nem tudsz tenni. Lépj túl rajta és örülj az érkező babának. Sok boldogságot kívánok!
2022. okt. 8. 20:50
 6/72 anonim ***** válasza:
89%

Mamám is fiút várt. Sajnos lány lettem. Gyerekkoromban nem sokat láttam. Felnőtt koromban megszakítottam vele a kapcsolatot, azóta sem érti mért.

Én sem értem mért jobb egy fiú unoka.

2022. okt. 8. 20:54
 7/72 anonim ***** válasza:
86%
Picit túlzásba esett.
2022. okt. 8. 20:54
 8/72 anonim ***** válasza:
73%
Na, pont az ilyen egyszerű p*raszt szidja azokat akiknek jobban megy. legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Elég bunkó volt, de neki ez a norma. Felesleges haragudnod rá, őt nem tudod megváltoztatni, neked meg nem lesz jobb... Szerintem engedd el :)
2022. okt. 8. 20:56
 9/72 anonim ***** válasza:
8%
Én sajátnak is kizárólag fiút akartam...
2022. okt. 8. 20:58
 10/72 A kérdező kommentje:

Ők még ebben nevelkedtem. Mármint az én anyósom nem tudom mennyire, 50-es éveiben jár, annyira nem idős. A férjem erre hivatkozik, meg neki a férjem az egyszem fia. Mondjuk én pont ezért gondolnám, hogy örülne a lánynak, mert azután, hogy felnevelt egy fiút, lány babázhatna is.

Kicsit naív voltam. Meg persze az én gyerekem, nekem ez most hatalmas öröm, de más nem biztos, hogy annyira örül neki, ezt is el kell fogadni.

2022. okt. 8. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!