Csak szerintem reagálta le illetlenül az anyósom az első unoka érkezését?
Elmondtuk, hogy nagyi lesz márciusban. Az egyszer oké, megmosolyogta, nem egy túl érzelmes asszony.
Aztán megkérdezte, hogy “mim” lesz?
Mondtuk hogy lány.
Erre azt mondja, hogy ne már, elsőre jobb a fiú! Meg ő fiút akart volna.
Első unoka lesz náluk. Nem vagyunk egyformàk, de ha valaha lesz unokám, engem a neme érdekelne legutoljára. Csak szerintem volt ez így bunk0?
Mamám is fiút várt. Sajnos lány lettem. Gyerekkoromban nem sokat láttam. Felnőtt koromban megszakítottam vele a kapcsolatot, azóta sem érti mért.
Én sem értem mért jobb egy fiú unoka.
Ők még ebben nevelkedtem. Mármint az én anyósom nem tudom mennyire, 50-es éveiben jár, annyira nem idős. A férjem erre hivatkozik, meg neki a férjem az egyszem fia. Mondjuk én pont ezért gondolnám, hogy örülne a lánynak, mert azután, hogy felnevelt egy fiút, lány babázhatna is.
Kicsit naív voltam. Meg persze az én gyerekem, nekem ez most hatalmas öröm, de más nem biztos, hogy annyira örül neki, ezt is el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!