50, engen pl érdekelne, mit szeretne az anyósom...
2022. okt. 9. 07:20
52/72 anonim válasza:
49, képzeld, az én férjem is kimondhatta, hogy inkább lányt szeretne, csak amikor kiderült, hogy fiunk lesz, nem ilyen gusztustalan “majd a következő lány lesz” hozzáállással jött ki az UH-ról, hanem úgy, hogy van egy egészséges kisfiunk. És ne haragudj, de se az én anyámnak, se az övének nincs köze ahhoz, hogy milyen nemű az unoka, mert ez nekik a legkisebb probléma, tekintve, hogy nem ők fogják nevelni, az, hogy lánnyal vagy fiúval játszanak heti x órát, az meg tök mindegy. Az én gyerekem nemére meg (főleg kéretlenül) senki ne jártassa a száját.
2022. okt. 9. 07:32
53/72 anonim válasza:
49. De nem mindegy hogyan mondod, úgy mondod hogy nem bántasz meg vele senkit vagy bunkó, de még az se mindegy mikor mondod. Terhesség előtt, vagy mikor bejelentik. Ha valaki éppen bejelenti hogy gyereket vár és tök izgatott, teljesen felesleges kimutatni a csalódottságodat és elrontani a hangulatot. Nem lehet vele örülni? Úgyse változtathatsz rajta. Aztán gondolsz amit akarsz.
És nincs igazad. Tényleg vannak akiket nem érdekel annyira mint téged.
2022. okt. 9. 08:04
54/72 anonim válasza:
Meg lehet mondani a véleményt, de megvan a helyes módja, helye és ideje. Egy hormongőzös kismamának, aki imádja a születendő babáját, ne mondd azt, hogy hibás az a gyerek, mert más van a lába között. Intelligens ember felméri, hogy a szavainak milyen hatása van és azután beszél. Ennyi azért elvárható lenne még egy "de hát ebben nőtt fel" korú embertől is.
2022. okt. 9. 08:06
55/72 anonim válasza:
Aki egész életében bunkó volt, nem vesz 180 fokos fordulatot soha. Ahogy egy udvarias, intelligens ember sem lesz faragatlan tapló egyik napról a másikra és onnantól örökké. Manapság már vannak ilyen érzékenyítő tanfolyamok, eszerint rengeteg a másik ember érzéseit figyelembe nem vevő ember. Ezt tanulják felnőtt fejjel. Az eredményeket nem tudom.
2022. okt. 9. 08:15
56/72 anonim válasza:
54, nem mondta, hogy hibás. Azt mondta, elsőre jobb a fiú, és ő is azt szeretett volna.
2022. okt. 9. 08:24
57/72 anonim válasza:
Az anyós hogy "mit szeretett volna" azt tartsa meg magának.
2022. okt. 9. 08:40
58/72 anonim válasza:
Anyósod reakciójából azt derül ki, alacsony érzelmi intelligencia párosul benne tudatlansággal: alapvető biológiai ismeretek hiányával.
Megértem, hogy megbántotta az érzéseidet, de - ha nem eleve kutya-macska viszonyban vagytok egymással - esetleg próbáld úgy felfogni, hogy nem képes a saját korlátait átlépni.
2022. okt. 9. 09:26
59/72 anonim válasza:
58: ennyi. szerintem se bántásból mondta. csak ilyen egyszerű butuska lélek.
Bár igaz, figyelembe vehetné, hogy ettől nem fog az anyuka elvetetni minden babát csak azért, mert lány, aztán csak azt megtartani amelyik fiú. Most csak a durva szélsőséget említve.
2022. okt. 9. 10:13
60/72 anonim válasza:
Amugy miert mindig a nonek mondjak ezeket? Ugy tudom, a ferfi himivarsejtjei a dontoek ebben a kerdesben. Kicsi biologiat illett volna tanulnia azoknak, akik mindig a not szapuljak, hogy “nem tud fiut szulni”.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!