Nekem is ugyanezt reagálta, anyósom is. Már csak azért is örülök, hogy kislány lesz, mert tudom, hogy nekik ez nem tetszik és nem jó nekik
2022. okt. 8. 21:00
12/72 anonim válasza:
De ez olyan mintha felmentést kapna az illető a bunkóság alól, mert "ő ilyen". Sokszor megkaptam én is ezt a választ. Erre azt szoktam válaszolni hogy rendben ő ilyen de nekem ezt miért kellene elviselnem?
Remélhetőleg amikor meglátja a kislányt, megfogja a pici kezét akkor nem fogja érdekelni hogy fiú vagy lány.
2022. okt. 8. 21:03
13/72 anonim válasza:
Jajj kérdező, ez annyira lényegtelen. Ő ilyen, ebben nevelkedett, neki ez a normális, nincsen "szép" értékrendje, csak egy ilyen egyszerű proli buta felfogása. Ne alacsonyodj le hozzá, hogy foglalkozol vele. Egyébként meg megértem, nem csak sértő, hanem elszomorító is, ha egy családtag ilyen.
2022. okt. 8. 21:05
14/72 anonim válasza:
Mi a franc bajod van azzal, hogy kimondja, hogy mit szeretne? Ne legyünk álszentek, igenis mindenkinek van vágya. Neki ez.
2022. okt. 8. 21:06
15/72 anonim válasza:
14: az, hogy sértő. és nem mondhatja ki.
2022. okt. 8. 21:09
16/72 anonim válasza:
12, ne így értsd, nem kap felmentést, csak te meg a kérdező jártok jobban ha tudomásul veszitek, hogy valaki ilyen. Jobb időben rájönni, ja, ez ilyen, nincs sok dolgom vele. Akkor már előre tudod, na, mondok egy örömhírt, majd reagál rá valami bunkót. Tehát magadnak teszel jót, nem is vársz mást tőle. Mert jogosan várnál mást, de nem jobb nem csalódni minden alkalommal? :)
2022. okt. 8. 21:10
17/72 anonim válasza:
ELég bunkón reagált.
2022. okt. 8. 21:18
18/72 anonim válasza:
Még annyit, hogy esetleg mondd meg neki, kérdezze meg a fiát, akkor miért nem fiút csinált? Értelmezni sem tudja, hogy miről beszélsz. Amúgy meg az ötvenesek nevében kikérem magamnak (de csak viccesen), mi nem vagyunk ilyenek! Vannak hetvenes-nyolcvanas huncut szemű jófejek meg vannak harmincas-negyvenes kőbunkók mint tudjuk. Boldog babavárást, fütyülj az anyósra! :)
2022. okt. 8. 21:19
19/72 A kérdező kommentje:
18-pont ezt mondom!
Mert a férjem hivatkozik arra, hogy ő még abban a korban nevelkedett. Hát, szerintem az ötvenesek többnyire meg inkább felvilágosultak.
2022. okt. 8. 21:24
20/72 anonim válasza:
Ugyan...
Ha azt hazudta volna, milyen szuper, hogy lány, akkor abba kötnél bele, hogy láttad rajta, nem örül őszintén.
Még szülőként is kb mindenki a szíve mélyén érzi, hogy fiút vagy lányt szeretne inkább, aztán mindegy, mi lesz, ugyanúgy szereti.
Szerintem semmi bunkó nem volt abban, hogy őszintén megmondta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!