Csak szerintem reagálta le illetlenül az anyósom az első unoka érkezését?
Elmondtuk, hogy nagyi lesz márciusban. Az egyszer oké, megmosolyogta, nem egy túl érzelmes asszony.
Aztán megkérdezte, hogy “mim” lesz?
Mondtuk hogy lány.
Erre azt mondja, hogy ne már, elsőre jobb a fiú! Meg ő fiút akart volna.
Első unoka lesz náluk. Nem vagyunk egyformàk, de ha valaha lesz unokám, engem a neme érdekelne legutoljára. Csak szerintem volt ez így bunk0?
Az enyém azt mondta, hogy jó. Amikor bejentettuk, hogy jön az unoka. Majd a fiának intézett mondat" remélem anyát sem hanyagolod majd".
Amikor kiderül, hogy lány lesz. " Örülök neki, de a fiúnak is örültem volna...kar hogy senki se viszi tovább a nevét."
48, engem meg azok, idegesítenek, akik meg akarják tiltani, hogy valakinek érzelmei vagy gondolatai legyenek.
Én ki mertem anno mondani, hogy titkon lányt szeretnék, de kimondhatta a férjem is, és bárki. Három fiam van. Imádom őket, de rohadjak meg, ha unoka lesz, akkor is lányt szeretnék majd. Ugyanúgy szeretem majd a fiút is, de ettől még jó lenne végre egy kislány. Három öcsém van, férjemnek egy bátyja, sehol egy lány a családban...
Lehet jönni azzal, mindegy, mi, csak egészséges legyen. Kár, hogy kb senki nem ezt érzi, csak nem meri elmondani. A hozzázok hasonlók miatt.
Az, hogy "anyós fiút akart volna" senkit se érdekel.
Vidéken volt egyfajta olyan mentalitás, hogy "első fiú legyen". Valószínűleg ezt látta, ebben nőtt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!