Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem reagálta le...

Csak szerintem reagálta le illetlenül az anyósom az első unoka érkezését?

Figyelt kérdés

Elmondtuk, hogy nagyi lesz márciusban. Az egyszer oké, megmosolyogta, nem egy túl érzelmes asszony.

Aztán megkérdezte, hogy “mim” lesz?

Mondtuk hogy lány.

Erre azt mondja, hogy ne már, elsőre jobb a fiú! Meg ő fiút akart volna.

Első unoka lesz náluk. Nem vagyunk egyformàk, de ha valaha lesz unokám, engem a neme érdekelne legutoljára. Csak szerintem volt ez így bunk0?

2022. okt. 8. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
74%
Ne foglalkozz vele MÉG. Mindenkinek van preferenciája, nekem is lenne, egészen pontosan addig, amíg meg nem születik. Na, ha utána is ilyen, akkor van baj.
2022. okt. 9. 00:31
 42/72 anonim ***** válasza:
25%
Kéne a francnak fiú, ha lesz is valaha, csak lányt tudok elképzelni.
2022. okt. 9. 03:20
 43/72 anonim ***** válasza:
26%
#42 Szóval ha lánnyal lesz várandós a feleséged / lánnyal leszel várandós, akkor pont ilyen grimaszokat vágsz, mint a kérdésben szereplő anyós?
2022. okt. 9. 04:02
 44/72 anonim ***** válasza:
18%
*bocs, fiúval
2022. okt. 9. 04:02
 45/72 anonim ***** válasza:
43%
Amit a 32-es irt, nagyon igaz. Utalom, amikor valaki allandoan szurka-piszkal, beszol, gunyolodik, es azt javasoljak erre, hogy engedd el a fuled mellett. Miert nem az allando beszolonak javasoljak, hogy fogja mar be vegre a pofajat? A 100. alkalommal nem tudom turelmesen, mosolyogva hallgatni a banto megjegyzeseket, becsulom azt aki igen. De nekem abszolut eldurran az agyam, es ugyanilyen stilusban megmondom a magamet. Meg igy is 1- nagyon sok az o javara. Igaz, egy ido utan ujrakezdi, de legalabb a kiosztas utan par honapig csend van es visszafogja magat az illeto. Nekem pl nem esik jol allandoan a burkoltan bunko hozzaszolasokat hallgatni, ugyanis felidegesitem magam rajta, en nem tudom lenyelni. Masnak talan megy, de nekem nem.
2022. okt. 9. 05:34
 46/72 anonim ***** válasza:
87%
45, hol gúnyolódott az anyós?
2022. okt. 9. 06:19
 47/72 anonim ***** válasza:
56%

Az enyém azt mondta, hogy jó. Amikor bejentettuk, hogy jön az unoka. Majd a fiának intézett mondat" remélem anyát sem hanyagolod majd".

Amikor kiderül, hogy lány lesz. " Örülök neki, de a fiúnak is örültem volna...kar hogy senki se viszi tovább a nevét."

2022. okt. 9. 06:27
 48/72 anonim ***** válasza:
43%
Az én saját(!) anyám, amikor kiderült, hogy fiam lesz, közölte, hogy “nem baj, majd legközelebb lány lesz”…. Neki első unokája lesz, és évek óta hallgattam, hogy így várja-úgy várja, de jó lesz majd, stb, erre ez az első reakció. Majdnem elküldtem a halál f@szára. Anyósoddal egyidős. Engem is végtelenül idegesítenek az ilyen buta emberek, és ide kell értenem sajnos a saját családomat is. :( Én megértelek, hogy rosszul esett, engem is borzalmasan érintett. De ettől függetlenül biztos szeretni fogja. Csak én meg nem biztos, hogy annyit fogom odaadni a fiamat, mint amennyit ő elképzelte. Aztán majd megtanulja, hogy egy az, hogy neki semmi köze ahhoz, hogy milyen nemű az unoka, a másik meg, hogy az ilyen nyomorult gondolatait legközelebb magában tartja.
2022. okt. 9. 06:47
 49/72 anonim ***** válasza:
59%

48, engem meg azok, idegesítenek, akik meg akarják tiltani, hogy valakinek érzelmei vagy gondolatai legyenek.

Én ki mertem anno mondani, hogy titkon lányt szeretnék, de kimondhatta a férjem is, és bárki. Három fiam van. Imádom őket, de rohadjak meg, ha unoka lesz, akkor is lányt szeretnék majd. Ugyanúgy szeretem majd a fiút is, de ettől még jó lenne végre egy kislány. Három öcsém van, férjemnek egy bátyja, sehol egy lány a családban...

Lehet jönni azzal, mindegy, mi, csak egészséges legyen. Kár, hogy kb senki nem ezt érzi, csak nem meri elmondani. A hozzázok hasonlók miatt.

2022. okt. 9. 07:12
 50/72 anonim ***** válasza:
82%

Az, hogy "anyós fiút akart volna" senkit se érdekel.

Vidéken volt egyfajta olyan mentalitás, hogy "első fiú legyen". Valószínűleg ezt látta, ebben nőtt fel.

2022. okt. 9. 07:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!