Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem reagálta le...

Csak szerintem reagálta le illetlenül az anyósom az első unoka érkezését?

Figyelt kérdés

Elmondtuk, hogy nagyi lesz márciusban. Az egyszer oké, megmosolyogta, nem egy túl érzelmes asszony.

Aztán megkérdezte, hogy “mim” lesz?

Mondtuk hogy lány.

Erre azt mondja, hogy ne már, elsőre jobb a fiú! Meg ő fiút akart volna.

Első unoka lesz náluk. Nem vagyunk egyformàk, de ha valaha lesz unokám, engem a neme érdekelne legutoljára. Csak szerintem volt ez így bunk0?

2022. okt. 8. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
80%
Aki meg kést szúr beléd a villamoson, hogy elvegye a telefonod, az meg olyan, abban nevelkedett. ❤️
2022. okt. 8. 21:29
 22/72 anonim ***** válasza:
84%
Mi az hogy ebben nevelkedett? Ötven éves, nem száz... Simán egy bunkó az anyós.
2022. okt. 8. 21:30
 23/72 anonim ***** válasza:
47%
Mindenkinek igaza van, tök mindegy mi az oka, bunkó. Erre mondják, ő ilyen. De kérlek, higgyétek el, egy bunkó soha nem lesz más. Képtelen is rá, eddig ér az esze. Ezért mondtam, hogy jobb tudomásul venni, figyi, hiába várnánk egy hiénától, hogy illene doromboló kiscicának lennie, mert az úgy lenne szép. Bunkót a bunkósorba rakjuk nem az éles kések közé. És ha belegondoltok, tényleg az a kényelmesebb saját szempontból is, ha nem rágódunk az ilyenen, attól csak a mi fejünk fáj. Én az ilyenek gyerekeit tudom tisztelni de nagyon, most őszintén, mekkorát kell fejlődnie annak aki ilyenek keze alatt nő fel? Nekem apósom volt ilyen, megmondom őszintén, mi cinkosan viccet csináltunk a beszólásaiból. Egy idő után már tippelgettünk, vajon mire mit fog mondani. Szerintem ezt másképp nem is lehet, elkerülni vagy elviccelni. -Papa, ízlik a vacsora? -Meg lehet enni. -majd szedett harmadszor. Ez ilyen. Csak nyugi! :)
2022. okt. 8. 21:45
 24/72 anonim ***** válasza:
73%
Ja, de semmiképp ne lakjatok együtt! Okosan, ritkán találkozva ha nagyon akarod el tudod viselni. Csak ne várj csodát.
2022. okt. 8. 21:48
 25/72 anonim ***** válasza:
74%

Csak ezzel zöld utat adsz a fszfejeknek. Vannak bunkók, akiknek nem kell változniuk, mert bunkók. Ebből hiányzik a logika.

Majd ha legközelebb neked mennek az utcán, az arcodba bsszák az ajtót, vagy beszólnak, jusson eszedbe, hogy nekik is megengedi a családjuk, hogy ilyenek legyenek.

2022. okt. 8. 21:49
 26/72 anonim ***** válasza:
76%

Én 43 vagyok, tehát elvileg a lányom lehetnél. Tudom hogy öregnek tűnök a fiatalabbak szemében de a barátaim között akik sokan lassan az 50-et tapossák egy ilyen maradi felfogású ember sincs. El vannak varázsolva az unokáktól.

Ennek még akkor volt jelentősége amikor a lányok nem örökölhettek. Meg van aki tovább viszi a nevet, de már ez se törvényszerű mert az anya nevét is lehet adni a gyereknek mégha nem is sokan élnek vele (még). Falun lassabban haladnak a korral nem bántásbol de tényleg így van, pár hete megtapasztaltam. Csak néztem higy milyen világba csöppentem vissza.

2022. okt. 8. 21:53
 27/72 anonim ***** válasza:
65%
Ja nem írtad hány éves vagy, csak feltételezem hogy huszonéves de ez igazából mindegy most.
2022. okt. 8. 21:56
 28/72 anonim ***** válasza:
86%

50 évesen nem olyan öreg az az anyós, 1970-ben született.. az már eléggé modern kor volt amiben felnőtt!

Simán bunkó volt. Én a helyedben nem venném magamra, nem kötelező látogatni a mamát, és ha úgy hozza az alkalom akkor vissza is szólnék neki valami frappánsat

2022. okt. 8. 21:56
 29/72 A kérdező kommentje:

Csak egy 11-el vagy nálam idősebb 26-os. 😉

Ez is falu. Ráadásul nem akarok leszólni egy régiót sem, de nem a legmodernebb környéke Magyarországnak. A férjem nem ilyen. Ő kitört ebből a felfogásból, de az anyósom néha olyan, mint a 80 évesek. Van egy lány rokon a háznàl, 19 éves, az anyósom meg azzal nyaggatja, hogy férjhez kéne menni. Ez sajnos nem vicc. Halálosan komoly. Ezt csak azért írtam le, hogy átlátható legyen a helyzet.

De ez valahol akkor is fájt, mert jó esetben az ember lánya szereti az unokáját, a sajàt gyerekének a gyerekét. Én csak remélem, hogy szeretni fogja, de mivel messze laknak (200km), nem fognak tudni napi kapcsolatban lenni. Most ez jó-e, vagy sem, arról is tudnék mit írni.

2022. okt. 8. 21:59
 30/72 anonim ***** válasza:
81%
25, teljesen igazad van, nem kötekedésnek szántam, csak leírtam a valóságot és véletlenül sem pártolom az ő ilyen, így kell elfogadni-t. Csak hidd el, nem fog változni. Ahhoz újra kellene írni a programot a fejében vagy tölcsérrel tölteni bele egy kis "eszet". Erre írtam, hogy elkerülni vagy elviccelni. Nyilván, a bunkóság mértékétől és a tűrőképességedtől függően, de változást várni csak kitolás önmagaddal.
2022. okt. 8. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!