Anyám miért ilyen undorító és szarik bele mindenbe?
"Tényleg csak akkor kell felujitaniz,ha már a plafon omlik meg szakad? "
Nem, de anyádnak egészen biztos, hogy nincs rá több millió forintja a falak és az egész csőrendszer rendbetételére, cseréjére.
"ki az aki 16 évesen mos"
Akinek nincs tiszta farmere, koszosban meg nem akar járni.
És ha most ideírom, hogy 16 éves lány vagyok, akkor mi van? És ha 106 éves férfi? Mit befolyásol ez?
Kor kell és nem? Írom mind a kettőt, de előtte szólok, hogy pont semmit nem jelent egyik sem. Én most 53/N vagyok, de pont most voltam 16/L, sőt, a gyerekeim is most voltak 16 és már harmincas mindkettő. Mindettől függetlenül bármelyik korú fejemmel végiggondolva teljesen igazad van. :)
És most válogass ha van kedved, válaszaim: 1, 18, 24, 32, 36, 41, 43, 46.
Szerintem még egy kérdésre sem írtam ennyiszer, ebből is látszik, rendesen felhergeltem magam. Ne változz meg! :)
És? Belerokkantál? ;-)
Egyre inkább ez legyen a hozzáállásod az élethez: nem mindenkinek ugyanazok az igényei, mint neked, tehát ne mástól várj semmit, hanem oldd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!