Ez undorító? Ki a hibás? (NEM VELEM TÖRTÉNT!)
Mi a véleményetek erről?
Egy fiú (legyen Ádám) és egy lány (legyen Margit) hosszabb ideje együtt vannak és a fiú családjához családi összejövetelre mennek. Ahova hivatalos a fiú unokatesója is. (Patrik). Ez a Patrik srác állandóan kínálja Margitot alkoholos itallal. Margit nem igazán akarja ezt elfogadni, de végül beadja a derekát lecsúszik 1,2,3,4 feles. Már kicsit kész van és elkezd flörtölni a Partikkal. Úgy,hogy Ádám is jelen van, de tudja, hogy Margit alkohol hatása alatt áll.
K'urva a lány? Undorító a viselkedése? Vagy a Patrik lenne itt a bűnös?
(nem velem történt!)
NEKEM kínálhatnának alkoholt, ha nem akarok, nem iszom - és tudom, meddig mehetek el.
A történetben nagyon nem mindegy, hogy 1 vagy 4 feles az, amit megivott, egyet el tudok képzelni, hogy megiszik valaki "udvariasságból", habár azt is hülyeségnek tartom, ha nem akarja, de négyet kizárt!
Több kérdés is felmerült bennem, és egyik sem jelentéktelen a helyzet megítélése szempontjából:
- hol a túróban volt Ádám??? Ha én lennék Ádám és valaki a Margitomat tukmálná bármivel amit ő szemmel láthatólag nem akar, akkor kedves ember lévén először még szépen kérném is az úriembert, hogy ezt hagyja abba, mielőtt beleverem a fejét valamibe. Szóval ha te vagy Ádám, kicsit oda kéne tenni magad...
- mit jelent nálad a flörtölés? Miben nyilvánult ez meg? Nem lehet, hogy csak te is legurítottál pár felest, és egyszerűen féltékenykedtél?
Ezekre kérnék választ.
Itt mindenki kicsit furcsa.
A lány, hogy iszik, amikor nem akar és nem bírja, a haver, hogy itatja a lányt, a barátja, hogy nem állítja le a srácot.
Az meg, hogy flörtöl a lány, az még nem megcsalás, ennyi szerintem nem probléma, föleg, ha a barátja is ott van, azaz nem a háta mögött hülyül
Kedves 5.
Nem én vagyok Ádám, mivel lány vagyok. Nem nem vagyok Margit sem. Ezt nekem barátom mesélte, hogy így járt az exével. Ádám sem ludast olvasott, ő szólt a csajnak, hogy menni kellene, aztán a csaj ellent mondott és elküldte, haza. Állítólag nem döngette meg a Partik a csajt, de szerintem az is meg eshetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!