Anyám miért ilyen undorító és szarik bele mindenbe?
47. Amíg el nem kezdted szidni a magyarokat (te is az vagy) addig még melletted álktam ki.
Rohadt nagy élettapasztalatod lehet 16 évesen hogy ilyeneket írsz és mindent idealizalsz ami nem magyar. Figyelj 2 év és oda költözöl ahova akarsz. Sőt menj külföldre! Nem kell ide mégegy magyargyűlölő ember.
Megsúgom hogy külföldön (is) iszonyatos árakon dolgoznak a szakemberek.
Igen, egy 16 éves, akinek rohadt nagy élettapasztalata van. Bár arra nem válaszolt, hogy ha az anyjának nincs pénze, akkor ő miért nem vállal nyáron diákmunkát és száll bele a költségekbe.
Sajnos sok olyan család van, akinek nincs felesleges tizenezer forintja a dugulás elhárítására, mert akkor hó végén éhendöglik, a 16 éves világot látott kölkével is.
Jó, akkor térjünk ki erre! Hogy jön ide az, hogy külföldön is ilyen drága? Én mondtam ilyet? Nem. Csak annyit, hogy kíváncsi lennék külföldi emberek válaszára.
Én nem gyűlölöm a magyarokat,csak a bunkókat,akiből van magyar és külföldi. De az ilyen mentalitás mégis mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!