Anyám miért ilyen undorító és szarik bele mindenbe?
Felesleges ismételned magad, már leírtad az 55-ös válaszodban. Én erre reagtam. Te kezdted:
"Ebből látszik a magyar mentalitás, és hogy milyen nép a magyar. Kíváncsi lennék, hogy milyen válaszokat kapnék,ha egy külföldi gy k-ra írnám ki ezt a kérdést."
Nem tudom mi számít nálad jó keresetnek. Mi mindketten az átlag felett keresünk, mégsem tudunánk előkapni 1 millát, ha falat kéne bontani a vizesedés miatt vagy tetőt kéne javítani. Egy idősebb háznál meg eleve szar minden, ha valamihez hozzányúlsz, az egészet meg kell csináltatni, ami nem 2 fillér.
Ha anyukád nettó 500-at keres és ő az egyetlen keresőképes a családban, akkor gondolom nem futja mindenre.
Gondolom neked kell net, gép, telefon, új cipő és még enni is akarsz meg néha elmenni valahova.
Szóval a "jól keres" elég relatív, ha egyedülálló és a rezsi/számlák mellett még el is kell tartania egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!