Anyám miért ilyen undorító és szarik bele mindenbe?
De igen, kedves kérdező, ez flegmaság, amit letolsz egyik-másik kommentedben.
A topikindítóban azt írtad: "Légyszi mondjatok már valamit erről,vagy legalább azt, hogy jogosak e a felháborodásaim".
Kérésed szerint többen, több álláspontjukat is leírták, van, aki igazat ad neked, van, aki nem, s jócskán vannak azon válaszolók, akik nem alapoznak egyetlen nézőpontra (a tiedre), fenntartásokkal kezelik és szeretnék látni az érem másik oldalát. Te ennek ellenére minden egyes neked nem tetsző választ kommentálsz és kritizálsz.
És, hogy ne hiányozzon a végéről: 23/F
117es vagyok újból: enyém nem is változott, rosszabb lett, tele van pénzzel de skót mint a fene ha tehetné a saját xarát enné meg, ..mi kisbabával éltük meg ugyanezt......azóta eltelt 25 év ne hidd hogy változott volna. Saját magára is igénytelen és nem depressziós, pont most mondtam neki szólok a festőnek mert panaszkodik mindig hogy poros a fal- mindent megcsinálunk már neki lévén idős, takarítás,stb..- a válasz: lesz@rom. Nem, ne hidd hogy benned van a hiba, ...bagó lóg a szájából mondjuk arról most leszokott mert nem rohangálunk neki cigiért, tudnék még írni de felesleges, vécét nem húzza le mert spórol a vízzel, éjjeli fényt kihúzza hogy ne fogyasszon sokat, régen is ez volt, a fogait már negyvenéves kora előtt elveszítette annyira lesz....ta szerinte a filmekben is mindig a negatív hős a jó... Soha egy dicsérő szava senkihez nincs kb,... a pasija is lelépett pár év múlva mert nagyképű, flegma amúgy főkönyvelő volt anyám, most már csak és kizárólag fekszik a kanapén de álló nap, mióta nyugdíjba ment. A tüdőbeteg keresztanyám meg bejár dolgozni naponta. Azt is folyton hülyézi. Nem tudom ez depi vagy egy folyamat de az biztos, a gyerekeim megkértem ha én is ilyen leszek lőjenek le. :P És komolyan mondom.
És néha azt gondolom ezt élvezi is, talán figyelmet akar magára irányítani? Nem tudom. Én ehhez kevés vagyok de egy agykurkász is lehet az lenne.
Azért tényleg alapvető dolgokra nem képes..
Úristen :D ennyi fotelfilozófust b.meg...
kérdező, én teljes mértékben megértelek, és igazat adok neked. Szerintem ilyen fiatalon nem a te dolgod a házimunka, a mosás, persze besegíteni illik, a saját erdekedben is, hogyha elköltözöl, ne csak pislogj, mint hal a szatyorban, hogy hogyan kell háztartást vezetni.
Anyád, ha depressziós, nem a te dolgod kivakarni belőle, bár.em tudom ezt honnan szívta ki a sok kommentelő. Szerintem anyád szimplán igénytelen, rettentően. Próbálj meg elköltözni, amint lehet.
Legközelebb amúgy ne itt kérj tanácsot, tényleg rengeteg savanyú, megkeseredett, incel ember irkál ide, okoskodik, ok nélkül támad... Itt vezetik le a frusztrációjukat. A te helyzetedben ugyanezek a kommentelők már rég picsognának, hogy de szar nekik...
Fel a fejjel! X.rd le anyádat, és szerintem lépj le, amint lehetőséged nyílik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!