Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne a gyerekedről,...

Ha kiderülne a gyerekedről, hogy pedofil mit tennél?

Figyelt kérdés

Abban az esetben, ha "csak" a hajlam van benne, de sosem csinált senkivel semmit.

Illetve el tudnád ezt hinni neki?

Hisz ha csinált is volna, valószínű, hogy akkor is letagadná. És ha nem a gyereked, hanem testvéred, akkor hogy viszonyulnál hozzá?

2022. febr. 7. 21:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
78%
Ne add fel, nem vagy reménytelen eset egyáltalán, mondom ezt úgy, hogy én is érzek kislányok iránt (is) szexuális vonzalmat. A lényeg, hogy fogadd el önmagad, ne úgy fogd fel a helyzeted, hogy fú, milyen rossz neked, hanem úgy, hogy igen, van egy ilyen problémád, ez van. Természetesen nem azt mondom, hogy most híreszteld el, hogy pedofil vagy, hanem egyszerűen csak fogd fel úgy, hogy mint ha mondjuk kar nélkül születtél volna, akkor is tele lennél akadályokkal, amiket le kéne küzdened.
2022. febr. 9. 17:10
 62/67 anonim válasza:
31%

Felnőtt nőket is ugyanúgy erőszakolnak mint kislányokat.

Neked tetszik egy nő, megerőszakolnád? Valahogy így van a pedofil hajlamú embereknél is

2022. febr. 10. 15:02
 63/67 A kérdező kommentje:

60#

Köszönöm a tartalmas és összeszedett választ.

Sajnos nekem most nem fog menni minőségben ilyen szintű fogalmazás, mert abban a helyzetben vagyok, hogy csak érzésekkel, tekintetemmel és testbeszédemmel tudnám magam "kifejezni".

Megbocsátás..

Morál..

Ez a kettő nagyon összefügg, de mégsem derül ki se önmagában, se együtt egyikből sem, hogy mi lenne a helyes egy ilyen helyzetben.

Számomra ez a kereszt nem azért teher (nem csak), mert micsoda dolog..

Hanem mert annyira elgondolkoztatott évek óta, hogy kezdem őszintén és szomorúan elhinni, hogy nincs se erkölcs, se morál, helyes, helytelen... Hisz az idő múlásával ezek a fogalmak elég flexibilisen képesek változni a tarsadalmakban.

De ha igazam van... Akkor milyen láncok tartanak engem vissza?

Mert az imént felsorolt tulajdonságok közül őszintén mondom, hogy egyikben sem hiszek.

A viselkedésem régóta nem ezen elvek alapján határozom meg, hanem tanulom, úgymond. Minden élethelyzetre, mindem kihivasra, minden szociális interakcióra vannak bevett szokásaim,

amiket minden egyes alkalommal, amikor nem 100%ig úgy történtek a dolgok, ahogy azt akartam,

csiszolok.

Elhitetem a világgal, hogy helyesnek tartom a hitrendszerüket, a meggyőződéseiket. De mélyen legbelül... Nem is tudom mi vagyok.

Abban látom a jövőmet, hogy fejlesztem a tudasomat pszichológiai, kriminálpszichológiai könyvekkel, teljen akár évekbe is, mire teljesen megemésztem.

Közben pedig tervezek.

Hogy mit? Egy hálózatot. Ami arra alapszik, hogy a fentebb említett társadalmi értékek nem léteznek.

Ami arra alapszik, hogy a viselkedés mintákat utánozza és manipulálja a megfelelő szituációkban.

Egy rendszert, ami biztosítja számomra a hatalmat.

Elvégre erről szól minden.

Nyilván nem fogom kifejteni az ezzel kapcsolatos konkrét gondolataimat.

Visszatérve az alap témához.

Nem vágyom "jó" életre. Sem családra, sem párra, sem utódra.

Vágytam, persze, de az én valóságomba, a szeretet csak időszakos és elkényelmesít.

Régóta ezt gondolom:

Nem élni akarom az életem, hanem kihasználni. Mint egy tárgyat. Nem tulajdonítok neki jelentőséget és ezáltal hajlandó vagyok bármilyen kockázatra, ha annak elegendő a várható hozadéka.

Öngyilkosság...

Igenis van értelme. Racionálisan használva.

Nekem az ALAP kérdésemnél fogva van okom félelemre. Mégpedig a lebukás.

Egy ilyen alkalommal nyilván megtennék minden tőlem telhetőt, de hacsak nem sikerül minden bizonyítékot eltüntetni, akkor magamat kell. Hagy ne kelljen magyaráznom miért nem élnék úgy, hogy nyilvánossagra kerülök (mostmár egy nyilvántartásba is).

Szóval értékelem a válaszod. De ez inkább vadász és préda játék. És én szeretek prédának tűnni.. remek melegágya ez annak, hogy a magukat vadásznak képzelő embereket hogyan (metagorikus értelemben) véreztessem ki.

2022. febr. 11. 14:07
 64/67 anonim ***** válasza:
53%
ha most tudtam volna meg es azt allitja hogy "hajlama van ra" azonnal megszakitanek vele minden viszonyt. Ha viszont valakihez kozeledett is netan bantotta gyereket azonnal feljelentenem, es soha nem szolnek hozza tobbet.
2022. febr. 24. 08:38
 65/67 anonim ***** válasza:
80%
A szexuális az ösztön. Ha te mondjunk nem gerjedsz az àllatokra neked hiába mutatnak a másik szerint szexis birkákat. Ez kb olyan hogy ha pedofil vagy hiába van ott felnőtt nő akkor is a gyerekek érdekelnek. Szerintem egy darabig el lehet nyomni a szexuális ingereket de aztán újra kívánod.
2022. febr. 24. 08:43
 66/67 anonim válasza:
46%
Mindenképpen segítséget kérnék szakembertől, és mindenben segítenék a gyermekemnek, hogy képes legyen meggyógyulni, ha viszont már követett el valamit, akkor egyrészt megverném, másrészt kötelezném, hogy kérjen segítséget, vagy akár, hogy adja fel magát.
2022. ápr. 10. 14:31
 67/67 anonim válasza:
Most bukkantam erre a kérdésre, mivel én egy ilyen titkot sejtő családtag vagyok. Persze nálunk más felállásban van, és pici gyerekeim is vannak, emitt objektíven nem igazán tudok ebben a témában megszólalni. Ahogy olvastam a válaszaid, eléggé ellentmondásosnak tűntél, és érezhetően nem csak egyféle mentális problémád van, mint ahogy előttem valaki leírta. Amiket írtál, nekem is az antiszociális személyiségzavar jutott egyből eszembe, bár azzal nem nagyon jár a bűntudat, empátia. Viszont ezeket meg is tanulhattad fiatalon másoktól, és emiatt el is hiheted, hogy bűntudatod van. Az utolsó kommented miatt gondolkoztam el rajta, mivel ott már egyértelmű jeleit mutattad annak, hogy szereted a manipulációt (bármilyen formában is történjen az), és szeretsz eltanulni reakciókat. Ha viszont ez a helyzet áll fent, úgy már kérdéses a pedofília elnyomásának a lehetősége. Ha tényleg nem akarsz másoknak ártani, akkor érdemes lenne elmenni egy pszichiáterhez a lehetséges egyéb mentális problémák felkutatása céljából.
jún. 3. 09:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!