Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne a gyerekedről,...

Ha kiderülne a gyerekedről, hogy pedofil mit tennél?

Figyelt kérdés

Abban az esetben, ha "csak" a hajlam van benne, de sosem csinált senkivel semmit.

Illetve el tudnád ezt hinni neki?

Hisz ha csinált is volna, valószínű, hogy akkor is letagadná. És ha nem a gyereked, hanem testvéred, akkor hogy viszonyulnál hozzá?

2022. febr. 7. 21:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon sajnálom, hogy így érzed, de azért ne add fel: kezeltesd magad, csak keress egy nagyon jó szakembert, aki kifejezetten erre szakosodott! Nem gondoltam, hogy érintett vagy, azt hittem, hogy szimpla gyakoris teória csak, mint a kérdések szerintem 50%-a alapból, és akkor még keveset is tippeltem. Nem lehet, hogy pillanatnyi elmezavar ez az egész nálad, esetleg valamit láttál, aminek nagyon a hatása alá kerültél? Nem olyannak tűnsz, mint azok az utolsó férgek, akik ilyeneket képesek művelni... Mindenképp menj pszichológushoz!!! Vagy inkább pszichiáterhez!!!
2022. febr. 7. 23:00
 22/67 A kérdező kommentje:

De az biztos, hogy elmezavar. Sajnos nem pillanatnyi, mert már évek óta vissza-vissza tér, akárhogy próbálom kiirtani.

Hogy minek a hatására alakult ez ki, nem tudom, több lehetőség is van, de alapjáraton lényegtelen, mert nem megérteni akarom, hanem eltüntetni. Több pszichológusnál is jártam ezügyben, egy részükön nyilvánvaló volt, hogy nem a szakterületük (finoman szólva),a másik meg világosan elítélt, amit ugyan a későbbiekben igyekezett palástolni, de nyilván nem lehetett vele "össze dolgozni" emiatt. Mindegy is, rendes tőled, hogy megoldáson töröd a fejed, de nem létezik. A lehetséges megoldások: kémiai kasztrálás, fizikai kasztrálás, halál.

Mivel alapjáraton romantikus jellemnek mondanám magam és mivel reménytelen vágyam, egy mély érzelmi kötődéssel járó kapcsolat, amiben családot is alapíthatok (tudom-tudom, pedofilnak gyerek, felháborító gondolat. Aki hiszi, hiszi, aki nem, nem, én tudom hogy nem jelentek veszélyt 1 gyerekre sem ) ezért a kasztrálás rész nem opció számomra.

2022. febr. 7. 23:14
 23/67 anonim ***** válasza:
27%
Szívesen, először tényleg azt hittem, tipikus GYK-s kitaláció, nem gondoltam, hogy ilyen szomorú irányt vesz ez a kérdés. :/ Én hiszek a gyógyulásodban, és szerintem egy igazán jó szexuálpszichológus tudna segíteni! Vagy legalább ajánlani valakit. Nem lehet, hogy tényleg csak egy összezavarodott tini vagy, vagy csak láttál / hallottál valamit, ami nagyon a hatása alá kerített téged? Esetleg csak élénk fantázia? Abszolút nem olyannak tűnsz, mint akiket a tv-ben mutogatnak, hogy milyen szörnyű dolgokat tettek... Az ember sokszor minden hülyeséget be tud magának képzelni, ami nincs is ott. Mindenesetre őszintén gyógyulást kívánok és egy ténylegesen értő szakembert! Az se kizárt, hogy ez az egész pandémiás helyzet hozta ki ezt az elmeállapotodat. Biztos van segítség!
2022. febr. 7. 23:26
 24/67 anonim ***** válasza:
16%

Most magyarul akkor nem ártanál gyereknek és nem is közelednél feléjük úgy sose igaz?

Szerintem ha ezt tudod tartani, akkor igazából nem is feltétlen kell erről beszélni, csak gondot okoznál vele.

2022. febr. 7. 23:52
 25/67 anonim ***** válasza:
24%

“z eü rendszer egyébként is összeomló félben van”

Pedofil is vagy. Szánalmat, együttérzést akarsz kicsinálni a pedofilok iránt.

És még hazudsz is.

Kasztráltasd magad. Ez a legbiztosabb kezelési mód.

Átlátszó propagandát nyomtok már a gyakirin is, hogy a nem gyakorló pedofil az nem is pedofil.

Nyomnátok az érzékenyítő szöveget.

Meg persze te nem tehetsz tóla, szegény beteg vagy, akit nem akarnak meggyogyítani. Különben us azegészségügyromokban.

Hát tudod, ha a gyerekemnek, unokámnak akár szóban is “érzékenyítő” tréninget akarna valaki tartani, annak az Isten kegyelmezhet, de én nem fogok.

Egyre több ilyen rejtetten nyomuló pedofil mentegető és elfogadtatni akaró témát nyittok.

Remélem, a megfelelő hatóságok felfigyelnek rátok, és megteszik a megfelelő lépéseket!

2022. febr. 8. 07:19
 26/67 anonim ***** válasza:
20%

Én még az életben nem hallottam, hogy bárkit is le lehetett dumálni a szexuális irányultságáról, akármilyen szakembernek.

Ha így lenne, akkor nem lennének homoszexuálisok sem, hanem mindegyik beülne egy pszichológushoz, aztán a gond megoldva, máris könnyebb az élet!

Gyakorlatilag a homoszexuális a saját neméhez vonzódik, a pedofil meg a gyerekekhez. Az első az egyre elfogadott, sőt, aki nem fogadja el, az a rossz. A pedofil a gyerekekhez, ez viszont büntetendő, holott mindkettő deviancia és az alanyok nem maguk választották.

Ha én lennék a helyedben Kérdező, biztos, hogy kasztráltatnám magam, mert olyan nincs, hogy valaki az életét úgy élje le, hogy egyetlen szexuális élménye ne legyen! Ha te ezt hiszed, akkor magadat csapod be!

Az első ilyen megmozdulásodnál mész a börtönbe - újabban tervezik pedofilok esetén az életfogytiglant - ott pedig még a rabtársak is kicsinálnak, mert a gyerekbántalmazókat még azok is gyűlölik.

Inkább klinikai körülmények között oldd meg a problémát, mint a böriben egy üvegcseréppel miskároljanak ki!

Kasztrálva is lehet tökéletes párkapcsolatod, sok nő aszexuális és ezért egyedül él, pedig lehet, hogy emberileg megtalálnátok egymást.

Szóval, ha komolyan tenni akarsz magadért, akkor ez az egy út van!

2022. febr. 8. 07:54
 27/67 A kérdező kommentje:

25# Akkor most figyelj mennyire fontos számomra az együttérzés/szánalom.

Az, hogy te milyen politikai agymosás részese vagy, egyáltalán nem érdekel, nyugodtan meg@@@@hatod saját magad.

,, És még hazudsz is".

Persze, nyilvánvaló, hogy ha valaki neked finoman szólva nem szimpatikus, és ez a valaki olyat mondd, ami SZERINTED hiteltelen, akkor az hazugság. Nyilván. (Irónia a magad fajta gyengébbek kedvéért)

,,Kasztráltasd magad."

Igenis főnök, de előtte te is tedd magaddal azt, amire fentebb utasítottalak, legalább akkora slunhgal, mint te engem.

,,Átlátszó propagandát nyomtok már a gyakirin is, hogy a nem gyakorló pedofil az nem is pedofil"

De, képzeld, a "nem gyakorló" pedofil igenis pedofil. Akikre te célzól a "gyakorló" kifejezéssel, azok a szexuális bűnelkövetők. Ne aggódj, az ilyeneknek én is segítenék megfulladni a vérükben.

Ezt a propaganda részt felejtsük el, mert távol áll tőlem.

,,Meg persze te nem tehetsz tóla, szegény beteg vagy, akit nem akarnak meggyogyítani. Különben us azegészségügyromokban."

Ez már egy érdekesebb téma, nem tudom hogy képes e rá az agyad, hogy megértse a lehetséges okokat, de a stílus után ahogy a torkomnak estél, biztos nem fogom a lehetséges okokat boncolgatni.

Tehetek e róla? Nem tudom. Tényleg. Biztos megnyugtatja a lelked, hogy akár tehetek, akár nem, undorodok magamtól. Persze vannak jobb napjaim, amikor egész elnézően csak sajnálom magam, de annak ugyebár nem sok haszna van, szóval másnap jön megint az undor.

Biztos vagyok benne, hogy a cinikus passzív-agresszív megnyilvánulásod ellenére számtalan olyan szakember van, akik megakarnak gyógyítani. Csakhogy ez szimpla akarat marad ki tudja meddig, ugyanis elhiheted, hogy a létező összes magyar fórumot meglátogattam, ahol mind-mind egybehangzó véleménye az volt, hogy a terápia, a tudomány jelenlegi állása szerint, csak "szinten tartás", nem gyógymód.

És igen, kedves anonim agresszor, akár tetszik, akár nem, a magyar EÜ rendszer már régóta érlelődve rászorul egy "nagygenerálra".

A kommented további részeit inkább hagyjuk, mert látszik, hogy csak a szín tiszta logika nélküli gyűlölet beszél belőled, anélkül, hogy egyetlen ész érvet is átgondolnál.

2022. febr. 8. 09:17
 28/67 anonim ***** válasza:
36%
#27 teljes mértékben egyetértek.
2022. febr. 8. 09:21
 29/67 A kérdező kommentje:

26#

,, Én még életemben nem hallottam..."

,,Ha én lennék a helyedben..."

Értékelem, hogy valamilyen segítő szándék szerűség van a kommented mögött, ezért az indulataim ellenére, próbálok normálisan válaszolni.

Az egy dolog, hogy te mit hallottál/mit nem hallottál, mit hiszel/mit nem hiszel, attól még egyáltalán nem biztos hogy igazad van.

Ez nyilván rám is igaz.

Éppen ezért, ha valami komolyabban érdekel engem (márpedig ez nyilván olyan téma, mert érint engem) , akkor a létező összes HITELES (forrás megjelölésével ellátott) irodalmat felkeresem ezügyben, rendszerezem az információt, ha valaminek utána kell járnom a "tananyag" kapcsán, akkor utánajárok, majd beillesztem a már meglévő anyagba a megfelelő helyre és mindezt addig csinálom, amíg valami újat találok.

Sajnos részemről ennek nyelvi korlátai vannak.

De elhiheted, hogy NEM a kasztrálás az egyetlen morálisan elfogadható megoldás. Igenis végig lehet szenvedni egy életet anélkül, hogy bárkinek is ártanék. De ha ehhez nincs kedvem érthető okokból, akkor még mindig sokkal elfogadottab kinyirni magamat.

Nem akarok jobban bele merülni, mert a többség valószínűleg úgyse lát túl a gyűlöleten, nem hinném, hogy van bárki akit igazán érdekelne amit írok.

Szóval kérlek..

Ne kezeld tényként a véleményed, vagy az aktuális tudásodat. Legyél kritikus magaddal és másokkal szemben, és akkor talán fejlődni fog a világ (ha mindenki így tesz).

Köszönöm

2022. febr. 8. 09:29
 30/67 A kérdező kommentje:

28#

Ha nekem szólt, akkor köszönöm.

2022. febr. 8. 09:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!