Ha kiderülne a gyerekedről, hogy pedofil mit tennél?
Abban az esetben, ha "csak" a hajlam van benne, de sosem csinált senkivel semmit.
Illetve el tudnád ezt hinni neki?
Hisz ha csinált is volna, valószínű, hogy akkor is letagadná. És ha nem a gyereked, hanem testvéred, akkor hogy viszonyulnál hozzá?
#30 igen neked szólt és a 29-es kommenteddel is egyetértek (a 12-es, 15-ös válaszoló vagyok).
Engem amúgy érdekel, amiket írsz, mert tudom jól, hogy léteznek olyanok, akikben megvan a hajlam, de eszük ágában sincs senkinek ártani és inkább végigszenvednek egy életet, nem csak az elfojtott érzelmeik miatt, hanem az olyan gyűlölködő, az orruknál tovább nem látó bunkók miatt is, mint a 25-ös. Te a kommentjeid alapján korrekt, empatikus és intelligens vagy, ők viszont szánalmasak.
31#
Kicsit megnyugtat, hogy valaki füléig eljut amiket mondok,
de remélem, hogy a ,,végigszenvednek egy életet" résszel nem az önmegtartóztatásra gondoltál. Mármint úgy értem, hogy a gyűlölködőknek semmi köze ahhoz hogy nem csinálok senkivel semmit (még árnyaltan is visszataszító leírni...). Azért nem csinálok, mert nem tartom elfogadhatónak és soha nem is fogom.
De ha az idézett részt, úgy értetted, hogy.. szó szerint.. Akkor elnézést a kérdőre vonás miatt. Furcsa érzés kering bennem azok miatt ahogy jellemeztél. Köszönöm, azt hiszem.. Bár e 3 tulajdonság közül, egyedül az empátiának látom értelmét a gyakorlatban.. Nem szemrehányásnak szánom, csak nagyon kevés dolgot tartok értéknek. Na mindegy szóval köszönöm.
"Azért nem csinálok, mert nem tartom elfogadhatónak és soha nem is fogom."
Erre gondoltam. Amúgy meg nyugodtan szólj, ha úgy fogalmazok vagy olyat írok, ami a gyűlölködőkre jellemző, nem szeretnék olyan lenni, mint ők.
33#
Kedves vagy, de őszintén szólva nem biztos hogy célravezető, hogy ekkora empátiával állsz hozzám (ha a cél valamilyen tarsadalmilag vagy morálisan elfogadott előrelépés a témában).
Ugyanis, ha túl empatikus vagy velem, azzal a túlnyomó többség szemében méginkább ellenszenves leszek+ azt hihetik egyes konteosok, hogy tényleg valamilyen propagálás zajlik. Jobb elvonatkoztatni a dolgok érzelmi tartalmától, a szubjektív véleményektől, és kizárólag objektíven, tényszerűen vizsgálni az adott témát, mert akkor TALÁN lesz 1-2 ember aki átlát a vörös ködön és hajlandó lesz átgondolni a lehetőségeket.
Ne vedd zokon, tudom, hogy csak jót akarsz, de ez (mint sokminden más sem), nem ilyen egyszerű.
34#
Nem azért lettek lepontozva, amiért kezelést """javasoltak""", (bár a kezelésről eddig legalább 3 kommentben kifejtettem az ellenérveimet), hanem vagy a nem releváns hozzászólás miatt, vagy a stílusuk miatt.
37#
Kezdek belefáradni ebbe az értelmetlen vitába. Kifogáskeresés... Persze.
Több kommentet is írtam amikben ÉRVEKKEL támasztom alá a mondandómat, ami a kommentednek is ellent mond. Olvasd végig őket ha akarod. De nem hinném hogy akarod, mert téged kizárólag az érdekel, amit már szintén többször is elmondtam, hogy ne ártsak senkinek . Röviden tömören: Nem fogok.
Nem akarok túl intim lenni,de felnőttekhez is vonzódsz valamennyire,vagy abszolút nem ?
Én ha a helyedben lennék és a felnőttek kicsit sem vonzanának,valószínűleg kasztráltatnám magam . Nem bírék ki egy életet szex nélkül, aktív nemi vággyal. Ha a felnőttek is vonzanak valamennyire, akkor könnyebb a helyzet és akár családot is alapíthatsz.
Mindenestre a halál nem megoldás, ne tedd meg,gondolj azokra akiknek mérhetetlenül fájna a hiányod. A családunkban volt öngyilkosság 15 éve,a mai napig nem dolgoztuk fel,és borzalmas . Egyébként sem érdemelsz halált azért amiről nem tehetsz,ártani pedig senkinek nem ártottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!