Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne a gyerekedről,...

Ha kiderülne a gyerekedről, hogy pedofil mit tennél?

Figyelt kérdés

Abban az esetben, ha "csak" a hajlam van benne, de sosem csinált senkivel semmit.

Illetve el tudnád ezt hinni neki?

Hisz ha csinált is volna, valószínű, hogy akkor is letagadná. És ha nem a gyereked, hanem testvéred, akkor hogy viszonyulnál hozzá?

2022. febr. 7. 21:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

7/9

Egy pár biztos. Nyilván nincs jelentkező efféle felmérésre, így hogy anonim oldalon is félek ilyen kérdést kiírni.

2022. febr. 7. 21:25
 12/67 anonim ***** válasza:
93%

#7 Persze, hogy nem teszik közhírré, mert róluk nem is hallanak mások. Csak azokról, akik szexuális bűnözők IS.

Viszont ha valamiről te nem tudsz, az még nem azt jelenti, hogy olyan nincs is.

A kérdésre a válasz: intéznék neki szaksegítséget.

2022. febr. 7. 21:25
 13/67 anonim ***** válasza:
15%
Száműzném Santorinire!
2022. febr. 7. 21:27
 14/67 A kérdező kommentje:

12/12

Igaz, ezt nem kérdeztem, de mindemellett, mit éreznél? Visszataszító lenne számodra, undorodnál tőle, vagy csak szánnád?

2022. febr. 7. 21:28
 15/67 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, mit éreznék, de ha nem követett el semmit, akkor biztosan nem lenne visszataszító és nem undorodnék tőle.
2022. febr. 7. 21:35
 16/67 A kérdező kommentje:

15#

Értem, köszönöm a választ.

2022. febr. 7. 21:38
 17/67 anonim ***** válasza:
84%
Meggyőzném, hogy kezeltesse magát!
2022. febr. 7. 22:15
 18/67 A kérdező kommentje:

Nagy csodát nem kell várni a tb-s pszichiátertől... Havi egy alkalommal látjuk egymást, vagy még ennyiszer sem. Szedek gyógyszert, ami az élet más területein segít, de erre nyilván nincs gyógyszer. Magán pszichiáterre meg sajnos nincs havi 80-100ezrem, pedig nem sajnálnám ha lenne.

De mondjuk, hogy meghuzom a nadrágszíjat 2-3 évre és kifizetem. Ebből a betegségből a tudomány jelenlegi állása szerint nincs "gyógyulás", szóval életem végéig is járhatnék kezelésre. Úgy meg azért nem annyira járható a nadrágszíjas megoldás..

2022. febr. 7. 22:29
 19/67 anonim ***** válasza:
14%
Biztos vannak jó szakemberek ilyenre is, csak keresni kell. Társadalmi érdek, hogy kezelve legyen, ez nem olyan, mint az alkoholizmus, amivel az ember a saját szervezetét teszi tönkre. Na jó, persze vannak agresszív alkeszek szép számmal, akik szétvernek mindenkit, de szerintem érthető, mire gondolok itt és most. Kerül amibe kerül, uralkodjon az ilyen magán és ha arról van szó, költse el erre az összes pénzét, de ilyet NEM TEHET senki!
2022. febr. 7. 22:35
 20/67 A kérdező kommentje:

Az eü rendszer egyébként is összeomló félben van, nem hogy még ilyen jellegű mentális problémákra legyenek rendszer szintű megoldások. Költsem minden pénzem erre.. persze, nyilván ez teljesen életszerű. Egész életemben azért fogok dolgozni, hogy... miért is?

Az elképzelés, amit vázoltál, nem élet.

Nyilván igazad van abban, hogy ilyet senkinek sem szabad tennie, nem is fogok. Ami azt illeti napról napra jobban kiabrándulok az életemből és sokak megnyugvására (már akik úgy állnak a pedofilokhoz, ahogy) meg is fogom ölni magam, csak nem tudom milyen magyarázatot hagyjak hátra a családomnak.

Inkább tűnjek a családom szemében egy önző akaratgyenge szemétnek, mint egy undorító elítélendő féregnek.

Végülis sose ha sose fedhetem fel önmagam (nem büszkén, csak tényszerűen), akkor hogy is alakíthatnék ki bárkivel is mélyebb emberi kapcsolatot? Költői kérdés

2022. febr. 7. 22:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!