Ha a gyerekedről kiderülne hogy meleg/leszbikus akkor hogy viszonyulnál a dologhoz? Elfogadnád? Támogatnád? Elítélnéd ezért?
Támogatnám természetesen.
37 éves leszbikus nő vagyok, a lányom most 7 éves.
nem örülnék neki. de nem szólnék semmi rosszat, örülnék,hogy olyan a viszony, hogy el merte mondani. és ha úgy van,akkor szívesen megismerném a párját, hazahozhatná.
de mondom, legbelül ha nem is mondom ki, nem örülnék neki.
Mit kell ezen támogatni? Ha heteró lenne akkor sem támogatnám. Mármint ezen most mit értesz hogy támogatod? Megmondod neki, hogy "ez igen Lacikám/Mariskám, ez a beszéd!"? Vagy mi? :D
Elfogadnám, mást úgysem tudok vele csinálni, ha szeretnék se.
Mert,ha nem fogadod el,akkor hirtelen hetero lesz ?:D
Ez nem divat kérdése,hogy elfogadod e . Azt kell tudatosítani,hogy ugyanúgy,ahogy egy heterobol sem lesz soha a büdös életben meleg,ha ez nem tetszik valakinek,fordítva is ez a helyzet!
Szerintem ezt csak az nem fogja fel,akinek az iqja a béka segge alatt leledezik . Az ég sem lesz zöld,azért ,mert te ellenzed :D
Én elfogadnám,nem "divatból",hanem azért mert a gyerekem,és nekem úgy tökéletes ahogy van . Ki álljon mellé,ha nem a saját anyja/apja ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!