Hogyan valljam be Anyukamnak hogy leszbikus vagyok?
20 eves vagyok, mar volt kapcsolatom fiukkal, anya is tudott rola hogy van baratom stb. Viszont minden probalkozasom sikertelen volt. Megprobaltam ugy viselkedni mint az atlag, 18 evesen osszejottem egy fiuval.. nem volt az igazi. Ovis korom ota emlekszem hogy a lanyokat neztem, a lanyok tetszettek. Soha nem tudtam megerteni hogy mas baratnoimnek miert tetszik xy.. mert semmi vonzot nem lattam bennuk.
Megismerkedtem egy lannyal aki nagyon tetszett, miatta hagytam el a baratomat. 4 honapja vagyunk egyutt de ugy erzem hogy most tudtam lelkileg kiteljesedni. Vele nagyon jol erzem magam. Minden teren. Viszont anya elott titkolom az egeszet, es szeretnem mar oszinten tisztazni vele az egeszet. Mivel emiatt sokszor nem vagyok otthon es aggodik ertem, hazudnom kell neki..
Hogyan tudnam ugy a tudomasara hozni hogy ne utaljon meg engem? :/
Te nem leszbi vagy, hanem a természetes szexet kedveled: fűvel-fával.
Azt hiszem, a mai divat az ilyesmit bi-sexual vagy bi-curious terminussal illeti.
Hányszor akarod még ezt kiírni?
Manapság mindenki vagy homokos vagy leszbikus..
koszonom a pozitiv hozzaszolast :)
masik kommentelo.. fuvel faval? te ezt honnan veszed kedves idegen? legyszives tartsd meg az ilyesfajta jellegu mondanivalodat.
en ezt tudom. nem csalodtam senkiben sem. tudom magamrol es kesz. nem en irtam ki elotte 30x most az egyszer jutottam el idaig.
azert szeretnem vele tisztazni mert nem kerkedni akarok ezzel, hanem mert rossz erzes hogy nem ismer igazan, nem tudja hogy hol vagyok es kivel, mindig kitalalok neki valamit es mar buntudatom van
2. kommentelo: a lanyokat tartom vonzonak szexualis teren. voltam mar fiuval... nem volt szamomra jo. nem elveztem egyaltalan. nem a fiuval volt baj.. hanem velem. volt hogy fel sem izgatott egyaltalan
a jelenlegi parom pedig ha mar megfogja a kezem vagy csak ugy hozzam er fel izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!