Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne a gyerekedről,...

Ha kiderülne a gyerekedről, hogy pedofil mit tennél?

Figyelt kérdés

Abban az esetben, ha "csak" a hajlam van benne, de sosem csinált senkivel semmit.

Illetve el tudnád ezt hinni neki?

Hisz ha csinált is volna, valószínű, hogy akkor is letagadná. És ha nem a gyereked, hanem testvéred, akkor hogy viszonyulnál hozzá?

2022. febr. 7. 21:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:

39#

Igen, felnőttekhez is... Volt nem egy velem közel egykorú hosszú távú kapcsolatom is. Egyszer még szerelmes is voltam. Régen.

De ha belegondolsz.. milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél egy ilyen titkot őriz a másik előtt...(?) Az én nézeteim szerint ez abszolút önzőség lenne a (elméleti) párommal szemben. Viszont érthető okokból felfedni sem lehet, mert arra elenyésző esély van, hogy ez nem fogja őt zavarni. Mindegy. Az biztos hogy sosem lehet normális/olyan kapcsolatom, amilyet szeretnék. Megalkuvasra ezen a téren pedig nem vagyok hajlandó.

A halál nem megoldás? Van olyan hatékony ""megoldás"", mint a kasztrálás. Elhiheted, hogy azt az életet amit én látok és amit kénytelen leszek nézni, semmibe se nézem. Nincs olyan felülbírálhatatlan eleme, ami leláncolna.

Az életösztön az egyetlen, ami visszatartó erő, de azt sem kell túlbecsülni, volt már szerencsém arcon köpni.

Hogy mennyire lenne igazságos a családommal szemben? Semennyire.

Mennyire igazságos ez velem szemben? Semennyire.

Kisebb koromban szerettem volna igazságot tenni nyilván, de rájöttem, hogy nem lehet mindig. Nem vagyok valami kbszott igazságosztó. Ez számomra egy egyszerű matek egyenlet:

Én amíg élek szenvedek/vagy olyasmi.

A családom, amíg nem ölöm meg magam, addig (adott módon) nem szenvednek.

Van ez a "2" jelenlévő, amiből 1 szenved.

A szenvedő fél kiiktatja magát és ezáltal ő már nem, a családja viszont fog szenvedni.

Igazságos? Nem. Létezik erre olyan igazságos megoldás, ami a GYAKORLATBAN is helyre teszi a dolgokat? Eleget kerestem ahhoz, hogy ki merjem jelenteni: nem. Lehet rágni a sz#rt, az akkor is sz#r marad.

2022. febr. 8. 12:22
 42/67 anonim ***** válasza:
100%

Nos, akkor kizárólag a kérdéshez kapcsolódóan:

Ha te biztosan tudod, hogy inkább meghalnál, mint hogy gyereket molesztálj, akkor nincs minek kiderülnie. Tehát miért kellene elmondani a pszichiátereden kívül bárkinek, akár csak anyádnak?

Teljesen felesleges egy irgalmatlanul nehéz lelki terhet a nyakába akasztani, ha TÉNYLEG visszafogod magad!

Ha elefántokra, vagy a vasútállomásra gerjednél, annak szükségét éreznéd elmondani?

Ha türtőzteted magad és rákérdeznek, hogy "Ugyan már Bélus, miért nincs soha barátnőd, te nem akarsz családot?"

Akkor elmondod, hogy SEMMILYEN IRÁNYBAN nincs benned szexuális vágy (aszexuális vagy) és emiatt jártál már szakembernél, de eddig ez nem segített. Aztán majd lesz valami...

De ez tényleg csak akkor működik, ha nem a rendőrök csengetnek egyszer.

2022. febr. 8. 12:28
 43/67 anonim ***** válasza:
100%

A párkapcsolati dolgokkal leírtakkal egyetértek veled. Túl nagy falat lenne ezt bárkinek lenyelnie.DE- szerintem még mindig sokkal jobb úgy élni,hogy ezt úgymond "titkolod" a párod elől, mint sehogyan nem élni.

Sokaknak van olyan fétise (tudom,hogy a pedofilia nem fétis, ne értse félre senki) ,vagy bármiylen titka a régmúltból,amit maga mögött hagy és nem mondja el a párjának. Ez egy olyan kegyes hazugság, amivel a párunkat is védjük .

Plusz ha szerelmes vagy, alakul az életed,közös tervek,közös jövő,család akkor kevésbé látnád sötéten a dolgokat és tudnál a jóra koncentrálni . A pszichológussal pedig ugyanúgy megoszthatod az ezirányú problémáidat,érzéseidet mint eddig.

Tudom mondani könnyü,de neked ez a kereszted, ezt cipelni fogod magaddal életed végéig, de ettől még lehet egy tartalmas és boldog életed.Olyan soha nincs,hogy minden tökéletes,de meg tudsz tanulni együttélni ezzel, hidd el .

2022. febr. 8. 12:39
 44/67 A kérdező kommentje:

42#

43#

Köszönöm a tartalmas választ. Elég realistának tűnik mindkettőtök hozzászólása (nem irónia). Kell egy kis idő amíg átgondolom, hogy érdemben tudjak reagálni.

2022. febr. 8. 12:51
 45/67 A kérdező kommentje:

42#

43#

Szeretem ha valaki nem finomkodik (mármint ha tényszerű, és nem sérteget).

És azt hiszem mindkettőtöknek igaza van. Nagyjából egy véleményen is vagytok.

,,Ez az én keresztem. Nekem kell cipelnem" Igen.. tartalmas életem ettől még lehet. Nagyratörő terveim vannak. Nem olyasmik, amik boldoggá tesznek. Nem feltétlen. Inkább olyasmik, amig kordában tartanak (nem a pedofíliára célzok), és lenyugtatnak.

Vicces, mert gyűlölök titkolózni, de az évek alatt megtanultam olyan jól hazudni, hogy legfeljebb a bűntudat gyötör, de a félelem nem, hogy lebukok. Megpróbálok kihozni valamit ebből az életből, aztán majd kiderül, hogy megy.

2022. febr. 8. 14:33
 46/67 anonim ***** válasza:
4%
Vagyis egy szociopata vagy.
2022. febr. 8. 14:35
 47/67 anonim ***** válasza:
86%

Nagyjából elolvastam kommenteket.

Szerintem csak túlságosan utálod magadat. Nem tehetsz az állapotodról. Lehet hogy gyerekkori trauma miatt lehet hogy régi evolúciós gének miatt vonzódsz a fiatalabb emberekhez.

Annak örülök, hogy nem rögzített a szexualitásod hanem idősebb nőkre is tudsz.

Énbennem amúgy van ephe, szerintem biológiailag ez természetesen természetes, társadalmi erkölcs esetében persze nem.

Egyrészt az hogy van ilyen fajta érzésem az kb. Semmit nem jelent, én sem fogok letámadni vagy manipulálni egy fiatal lányt, érted.

Se más gyerekét, se a sajátomat.

A szexualitás nagyrésze az életemnek viszont nekem teljesen elég egy felnőtt nővel. Én érezném szarul magamat ha egy életreszóló traumát okoznék egy ártatlan embernek.

Az hogy a párodnak be kellene vallanod? Szerintem nem. Ha tudod hogy nem leszel elkövető, tudod kontrollálni magadat. Az őszinteséget amúgy is a nők találtak fel hogy manipulalják a férfiakat.

Ha nem érzed úgy hogy ezt be kell vallanod akkor nem is kell.

Azt nem írtad hogy milyen fiatal lányokig vonzódsz.

15-16 évesek és felette még biológiailag teljesen természetes a vonzódás. Igaz, kiskorúakkal nyilván ne kezdj ki ha jelentősen idősebb vagy.

2022. febr. 8. 14:36
 48/67 anonim ***** válasza:
11%

Vicces, mert gyűlölök titkolózni, de az évek alatt megtanultam olyan jól hazudni, hogy legfeljebb a bűntudat gyötör, de a félelem nem, hogy lebukok. Megpróbálok kihozni valamit ebből az életből, aztán majd kiderül, hogy megy.

Ez csak szerintem nem normális?

2022. febr. 8. 15:28
 49/67 A kérdező kommentje:

48#

Normális.. Mindegy a szóba inkább nem kötök bele😀.

Szerintem sem az. És akkor most mivan? Vagy csak gondoltad hőkölsz egyet, hogy megnyugodjon a lelked, hogy "ezaz, ez aztán elmebeteg, az én életem sokkal normálisabb, mint a kérdezőé"(?)

2022. febr. 8. 15:35
 50/67 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg Kérdező, eddig nem beszéltünk arról, hogy melyik az a korosztály, ami izgat? ... már amennyiben ezt nem tekinted titoknak, egy anonim fórumon.
2022. febr. 8. 15:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!