Szülők! Ti mit tennétek, hogyha kiderülne a gyerekedről, hogy a saját neme vonzza?
Hát én mindenesetre nem örülnék, ha anyám rájönne (ha leszbi lennék) hoogy az vagyok. :D Gondolom neked sem.
Kérdezd meg esetleg, hogy mit szoktak csinálni a barátnőjével.. :)
téged kéne pszichológushoz küldeni, a gyereknek semmi baja
nem mellesleg az én gyerekemről nem derülne csak ki úgy, hogy leszbikus, mert én nem nyomozgatnék utána, meg kutakodnék a magánszférájában, nem kérdezgetném fiúkról...tudod alapvetően ha jó lenne a kapcsolatod a gyerekkel és nem homofób lennél, akkor rég tudnál a gyereked viselt dolgairól, mert bizalma lenne feléd
nem mellesleg, ha esetleg leszbikus a lányod, akkor mi van? akkor már nem lesz a lányod, vagy mi?
Érthető hogy aggódsz. Abban semmi gáz nincs hogy a barátnőjénél alszik időnként ez ebbe a korba teljesen normális a dolog. A pasikról meg nyilván azért nem beszél mert nem úgy jön neki össze a dolog ahogyan kellene, vagy még tart tőlük. Van ilyen ezen még nem érdemes rágódni. Ha jól tanul segítőkész, eljár szórakozni is időnként plusz nem issza le magát totál részegre nem hagyja magát hogy minden 2. pasi felszedje akkor itt nincs semmi baj. Szerintem örülj neki hogy elég értelmesen kezeli a dolgokat és nem vonzza magához a nem normális fiúkat.
Szerintem nagyon csúnya dolog volt a magán dolgai között kutakodnod, ez arra utal hogy nem bízol meg benne ami elég nagy baj. Nem kötekedni akarok de szerintem még ezen ne rágódj igazán, persze megértem hogy aggódsz miatta meg szeretnéd hogy olyan legyen mint az összes normális lány, figyelj rá ha nem akar beszélni a pasikról ne beszéljen ne hozz fel neki kínos témákat lehetőleg, mert akkor érthető lesz majd a kiborulása, amit szerintem te sem szeretnél.
Biztos elmondaná, ha egyértelműen tudná, hogy nem vagy homofób, és te elfogadnád. (Jaj de utálom ezt az "elfogadni" szót.)
Egyébként meg az én gyerekemnek nem lesz nehéz elmondania, ha esetleg így érez, mert nekem teljesen természetes, hogy nem csak heterok vannak a világon.
Lehetséges hogy csak tinédzserkori intenditás zavar , akkor még tombolnak a hormonok , a tinik 80 százaléka átesik ilyenen.
Biztosan azt hiszi hogy kitagadnád vagy hasonló.Nem tudja hogy mit gondolsz a másságról és ezért nem meri elmondani.Biztos sok filmet nézett ahol a szülők ki akarták tagadni a gyereket mássága miatt és ettől félhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!