Ha kiderülne a gyerekedről, hogy pedofil mit tennél?
Abban az esetben, ha "csak" a hajlam van benne, de sosem csinált senkivel semmit.
Illetve el tudnád ezt hinni neki?
Hisz ha csinált is volna, valószínű, hogy akkor is letagadná. És ha nem a gyereked, hanem testvéred, akkor hogy viszonyulnál hozzá?
Tarkón lőném.
Mondjuk...mi az, hogy "pedofil"? Igazi, vagy Gyakoris? Mert itt már arra is rásütik, aki 40 évesen egy 22 évest dug.
Bele sem tudom élni magam, mert nekem szerencsére normális családom van. Pedig megpróbáltam, esküszöm!
Mellesleg qrvára nem mindegy, hogy a testvérem, vagy a gyerekem!...csak mondom...
De ha pedofilnak érzed magad, fordulj pszichiáterhez, vagy kasztráltasd magad!Vagy mindkettő együtt.
1
Dehogynem. Hány olyan pedofil van aki tudja magáról hogy az, és éppen ezért nem tenne semmit gyerekkel? Inkább nem megy gyerekek közelébe se, sőt, vannak akik kezeltetik is magukat. Ők is pedofilok, mégsem gyermekmolesztálók! Meg kéne végre érteni a különbséget pedofil és szexuális bűnöző közt! Az előbbi egy mentálisan beteg ember, az utóbbi egy féreg!
"Hány olyan pedofil van aki tudja magáról hogy az, és éppen ezért nem tenne semmit gyerekkel?"
Mesélj, ha ilyen jól értesült vagy, HÁNY?
Ezt ugyanis nem szokták közhírré tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!