Miért bánt párom anyukája csak mert nem találok munkát?
Kérdező!
A 38.-nak igaza van! "Be kell menni személyesen, nem elvélben, ennyi az egész."
Ne sértődj be, de te nem valami komoly pozícióra akarsz menni.
A kisebb melóknál meg valóban egyszerűbb és hasznosabb, ha besétálsz egy önéletrajzzal és keresed a főnököt vagy a HR-t.
Boltok, gyárak, posta, bármi.
Ja, a munkaügyi nem indít tanfolyamot?
41 Az eü-N kívül máshol tudtommal nem kötelező, oda pedig nem jelentkeztem.
42 Fura mert eddig mindenki az ellenkezőjét mondta, sőt volt akit konkrétan lekiabáltak mert nem a megadott elérhetőségen jelentkezett. De meg fogom próbálni. Nem tudom indítanak e tanfolyamot, én nem tanulni szeretnék hanem dolgozni. Új szakmát egyenlőre nem tervezek.
43.-ra.
1.: Az oltást, tetszik vagy sem, nem fogja megúszni. Ha kell a meló, oltasson. Nekem volt olyan melóm, amihez a komplett trópusi oltási sor kellett. Egy vagon pénz volt!
2.: Ne 1 cégért utazzon! Bemegy a X városba, és ott bemegy 20-30-50+ céghez, a gyártól, a kisboltig.
Az utolsó válaszolóra reagálva:
Azt is vegyétek figyelembe, hogy Miskolc vonzáskörzetében él. :)
Gondolom nehezebb ott munkát találni, mint Pesten, főleg úgy, hogy nehezebb fizikai munka szóba se jöhet a kérdezőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!