Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lesz a karácsonyotok...

Milyen lesz a karácsonyotok az éven az áremelkedések miatt? bírja anyagilag a család vagy lesznek gondok ?

Figyelt kérdés
Semmi konkret összeg nem mások zsebében turkálás, egyszerűen majd hátraestem mennyibe kerül majd a karácsonyi lakoma ennyi emberre…. Bele se gondolok akkor mashol mi lehet azért vannak bőven rosszabb anyagi helyzetben mint mi.

2021. dec. 17. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
40. Az ajándékozást elengedtük, az nem fontos annyira. De enni igyis úgyis kell, legalább ilyenkor ne melegszendvics legyen meg tojásleves mondjuk.
2021. dec. 17. 13:49
 42/65 anonim ***** válasza:
96%
Ne coca colát vagy fantát vegyél hanem lidl freeway márkásakat. Szerintem hasonló és olcsóbb.
2021. dec. 17. 14:14
 43/65 A kérdező kommentje:
42. Lidl tőlünk csak 50kmre van, oda nem szoktunk járni. Pláne onnan cipelni zsugornyi italt. De ez van most megvettük majd legközelebb megint ünnepre. Jó a víz is csak az ember gyarló, szereti a kólát 😁
2021. dec. 17. 14:22
 44/65 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mi egyáltalán nem szoktunk ilyen üdítőket venni, fogalmam sincs, mennyibe kerülnek... De nem hinném, hogy tízezres tétel lenne...
2021. dec. 17. 14:22
 45/65 anonim ***** válasza:
92%

Én még a menünél nem is tartok, az ajándékoknál vettem észre a különbséget.

Tavaly a 2 gyerek megvolt kb 50000ből összesen úgy, hogy fejenként volt egy nagyobb ajándék, amire vágytak(kicsik még, szóval játékokról beszélünk), de ezek mellé vettem egy csomó filléres dolgot nekik párszáz forintért, hogy legyen mit bontogatni. Ceruzák, világító gyurma stb, de annyit, hogy nem lehetett odaférni a fához, fél órát bontogattak.

Idén szinte nem találtam ilyesmit a webshopokban, 1-2 dolog volt 1000 forint körül, de az is olyan, hogy annyit se ér meg, nagyon gagyi, stb. Aztán 2/3 ezer/ db kezdődnek a normálisabb dolgok, de még azok is ilyen apróságok.

Szóval idén két minőségibb játék lesz, amire vágytak, összesen 4 csomag a fa alatt és így is 48ezerben álltunk meg. Teljesen más lesz az összhatás mint tavaly.

2021. dec. 17. 14:24
 46/65 anonim ***** válasza:
95%

nem is értem a kérdést.

Mi az, hogy bírja-e anyagilag a család? nyilván igen, hiszen a lehetőségeinkhez mérten költünk.

2021. dec. 17. 14:26
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

Csak a gyerekek kapnak ajándékot, nem azért mert nem bírjuk hanem így megy évek óta.

Ami nekünk kell azt megvesszük.

A főzni valót már megvettem, hát nem volt olcsó vásárlás de ami kell az kell.

2021. dec. 17. 14:29
 48/65 anonim ***** válasza:
89%

Nem lesz rokonokkal ünneplés a covid miatt.

Ünnepi ebéd lesz de két felnőtt+1 gyerek részére nem sokba kerül. Gyereknek vettünk drága ajándékokat, de arra gyűjtöttünk. Tévét kap és ps4et.

2021. dec. 17. 15:25
 49/65 anonim ***** válasza:
11%

Draga kis #2-es mernok bacsi.

En igyan nem vagyok mernok, de havi egy milla netto siman meg van. Na most..ettol fuggetlenul nem szorjuk a penzt, nem dicsekszunk..nalunk a karacsony a csalad, szeretet unnepe. Nem a penz a fontos. Nem is tartunk nagy lakomat, csak szuk csaladi korben ulunk ossze. Az, hogy neked a penzrol szol..hat az legyen a te nyomorod..Nem vagyok rad irigy,inkabb sajnalom,hogy ilyen szerencsetlen vagyok.

2021. dec. 17. 15:37
 50/65 anonim ***** válasza:
25%
Vagy*
2021. dec. 17. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!