Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lesz a karácsonyotok...

Milyen lesz a karácsonyotok az éven az áremelkedések miatt? bírja anyagilag a család vagy lesznek gondok ?

Figyelt kérdés
Semmi konkret összeg nem mások zsebében turkálás, egyszerűen majd hátraestem mennyibe kerül majd a karácsonyi lakoma ennyi emberre…. Bele se gondolok akkor mashol mi lehet azért vannak bőven rosszabb anyagi helyzetben mint mi.

2021. dec. 17. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
94%

Nincs gondunk, idén nem lesz nagy rokonozás. Hárman leszünk, nekünk meg sok "különlegesebb" menü lesz.

A lányunknak vettünk ajándékokat de nem vágott a padlóra. Tudatosan készülünk az ünnepekre.

2021. dec. 17. 11:56
 12/65 anonim ***** válasza:
66%
Azért nem olyan hatalmas kiadás, egy 100ezerből kijövünk az élelmiszerrel, ajándékokkal együtt. Egy évben egyszer ennyit megengedhet az ember magának, szerencsére azért van félretett pénzünk is :)
2021. dec. 17. 11:57
 13/65 anonim ***** válasza:
91%
Dettó. Soha nem csináltunk nagy lakomát. Inkább készítünk ilyenkor bonyolultabb ételt, mert több idő van rá, szabival, mint máskor. Kevés, de minőségi ételt eszünk, így nem fáj a pénztárcának sem. A batyus karácsony is megoldás. Egymásnak nem veszünk ajándékot inkább együtt veszünk valami nagyobb értékű dolgot.
2021. dec. 17. 11:57
 14/65 A kérdező kommentje:
A lakoma alatt az ünnepélyesebb ebédet vacsorát értettem, nem azt, hogy most pukkadásig kell enni. De az ilyen ünnep nálunk másabb azért mert hétköznap pl sokszor van melegszendvics vagy bundás kenyér , ilyenkor meg tartalmasabb és finomabb ételek.
2021. dec. 17. 11:58
 15/65 anonim ***** válasza:
89%
Idén szinte többet voltam kórházban mint itthon. Örülök, hogy élek s látom a gyerekeimet. A többi huszadrangú marhaság.
2021. dec. 17. 11:59
 16/65 A kérdező kommentje:

15 Jobbulást kivanok.

Kinek mi én nem pontozok se le, se fel.

Örülök hogy van akinek írja 100 ezerből kijön ez semmi. Nekünk 40 ezer lesz rá. Nem személyeskedés csak a példa miatt emeltem ki !! Nehezebb mint tavaly volt. Sajnos.

2021. dec. 17. 12:01
 17/65 anonim ***** válasza:
80%
A 40ezer csak a kajára...? Vagy ajándékokkal együtt?
2021. dec. 17. 12:04
 18/65 anonim ***** válasza:
86%
Mármint ebédre esztek melegszendvicset? Mondjuk én hétközben is sokszor csinálok különlegesebb ételeket, szóval annyira nem lesz másabb
2021. dec. 17. 12:05
 19/65 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom mennyit kerestek, nem is akarok senki pénztárcájában turkálni, de az ismerősi körömben is vannak olyanok akik mindig sírnak hogy semmire nincs pénzük, de pl cigire van.
2021. dec. 17. 12:07
 20/65 A kérdező kommentje:

Kajára annyi. Ajándékozás nem lesz.

Igen ebédre a melegszendvicset,bár ennek sokszor az időhiàny is az oka,

Nemcsak a pénz.

Nem sírtam, tudom vannak tőlünk rosszabb helyzetben is csak megemlítettem a dolgot mint egy tényt.

2021. dec. 17. 12:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!