Milyen lesz a karácsonyotok az éven az áremelkedések miatt? bírja anyagilag a család vagy lesznek gondok ?
Figyelt kérdés
Semmi konkret összeg nem mások zsebében turkálás, egyszerűen majd hátraestem mennyibe kerül majd a karácsonyi lakoma ennyi emberre…. Bele se gondolok akkor mashol mi lehet azért vannak bőven rosszabb anyagi helyzetben mint mi.2021. dec. 17. 11:17
11/65 anonim válasza:
Nincs gondunk, idén nem lesz nagy rokonozás. Hárman leszünk, nekünk meg sok "különlegesebb" menü lesz.
A lányunknak vettünk ajándékokat de nem vágott a padlóra. Tudatosan készülünk az ünnepekre.
12/65 anonim válasza:
Azért nem olyan hatalmas kiadás, egy 100ezerből kijövünk az élelmiszerrel, ajándékokkal együtt. Egy évben egyszer ennyit megengedhet az ember magának, szerencsére azért van félretett pénzünk is :)
13/65 anonim válasza:
Dettó. Soha nem csináltunk nagy lakomát. Inkább készítünk ilyenkor bonyolultabb ételt, mert több idő van rá, szabival, mint máskor. Kevés, de minőségi ételt eszünk, így nem fáj a pénztárcának sem. A batyus karácsony is megoldás. Egymásnak nem veszünk ajándékot inkább együtt veszünk valami nagyobb értékű dolgot.
14/65 A kérdező kommentje:
A lakoma alatt az ünnepélyesebb ebédet vacsorát értettem, nem azt, hogy most pukkadásig kell enni. De az ilyen ünnep nálunk másabb azért mert hétköznap pl sokszor van melegszendvics vagy bundás kenyér , ilyenkor meg tartalmasabb és finomabb ételek.
2021. dec. 17. 11:58
15/65 anonim válasza:
Idén szinte többet voltam kórházban mint itthon. Örülök, hogy élek s látom a gyerekeimet. A többi huszadrangú marhaság.
16/65 A kérdező kommentje:
15 Jobbulást kivanok.
Kinek mi én nem pontozok se le, se fel.
Örülök hogy van akinek írja 100 ezerből kijön ez semmi. Nekünk 40 ezer lesz rá. Nem személyeskedés csak a példa miatt emeltem ki !! Nehezebb mint tavaly volt. Sajnos.
2021. dec. 17. 12:01
17/65 anonim válasza:
A 40ezer csak a kajára...? Vagy ajándékokkal együtt?
18/65 anonim válasza:
Mármint ebédre esztek melegszendvicset? Mondjuk én hétközben is sokszor csinálok különlegesebb ételeket, szóval annyira nem lesz másabb
19/65 anonim válasza:
Nem tudom mennyit kerestek, nem is akarok senki pénztárcájában turkálni, de az ismerősi körömben is vannak olyanok akik mindig sírnak hogy semmire nincs pénzük, de pl cigire van.
20/65 A kérdező kommentje:
Kajára annyi. Ajándékozás nem lesz.
Igen ebédre a melegszendvicset,bár ennek sokszor az időhiàny is az oka,
Nemcsak a pénz.
Nem sírtam, tudom vannak tőlünk rosszabb helyzetben is csak megemlítettem a dolgot mint egy tényt.
2021. dec. 17. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!