Azért albérletet lehet találni olcsón. Csak ne ugorjatoknek hogy ezt le mertem írni.
Egyébként jó olvasni, hogy ennyien jóban vannak a szülőkkel, stb.
2021. júl. 25. 16:04
52/113 anonim válasza:
51. Igen, csak ahol olcsó pl Salgótarjánbanott meg jellemzően nincs munkalehetősèg. A lakás tulajdonosok sem hülyék, nem adják olcsón mert tisztában vannak vele, hogy sokaknak nincs lehetőségük másra ( pl hitelt felvenni sem)
2021. júl. 25. 16:06
53/113 anonim válasza:
Igen olcsón. Hol? Amikor mindennel együtt egy szoba is lassan 70e. Amelyik meg nagyon olcsó az általában nem hiába az.
2021. júl. 25. 16:06
54/113 Lazy Lover válasza:
pesten és környékén albit nem kapsz 100 ezer alatt haverom egy másik úgy járt a tulaj közölte eladta a házat lehet eltakarodni 3 napig az utcán csővelt míg egy haverjánál tudott lakni míg nem talált másikat na meg legyen pénzed kaucióra egy másik albérletet ki venni
2021. júl. 25. 16:09
55/113 anonim válasza:
Ezt áltaálban azok szokták puffogtatni, akik felköltöznek Békésréthutáról a fővárosba, és irigyek azokra, akik a városban tudnak lakni a szülőkkel, vagy az agglomerációból tudnak ingázni. Mivel nekik ez nem adatott meg, a másik rohadjon meg, amiért nem kell neki albérletet fizetnie.
2021. júl. 25. 16:09
56/113 A kérdező kommentje:
De Pesten eleve több a fizetés, munkalehetőség stb.
Egyébként amit most néztem 50EFt egyszerű kis lakás, városon van. Szoktam ilyeneket nézegetni, nem lehetetlen találni. Bár az igaz, hogy Pest felé nem nézegettem. De ha valaki nem akar idegileg szét csúszni, magába szívni a pesszimista gondolkodásmódot, akkor megéri, még ha szerényebben is kell élni. Ami mellett ha jól gazdálkodsz, még marad is kevés félre tenni való.
2021. júl. 25. 16:13
57/113 anonim válasza:
" De ha valaki nem akar idegileg szét csúszni, magába szívni a pesszimista gondolkodásmódot, akkor megéri, még ha szerényebben is kell élni. Ami mellett ha jól gazdálkodsz, még marad is kevés félre tenni való."
Én itthon lakom, nem csúszom szét idegileg, nem élek szerényen, és sokat teszek félre, nem keveset. Ilyenkor mi van? Majd szólj légyszi, hogy mikor jön az a rész, mikor szégyellnem kell magam!
2021. júl. 25. 16:16
58/113 anonim válasza:
56 Az csak akkor éri meg ha ott helyben munkát is találsz mellé.
Ha elutazgatod a pénzed mellette ugyanott vagy mint egy drágább albival.
2021. júl. 25. 16:18
59/113 anonim válasza:
Szerintem sem gáz egyáltalán. Miért fizessenek 100+ ezer forintot albérletre. Főleg most sokaknak csökkent a bevétele is. Nem kell mindenáron külön koltozniml. Szerintem ha fizeti a rezsi ráeső részét ad a karjába , vagy amennyit megbeszélnek szerintem ez rendben van. Én a hitelesek táborát képviselem. 10 évig fizettem albérletet aztán időközben duplájára nőttek az alberletarak. Szüleim vidéken éltek én pedig Budapesten dolgoztam így nálunk nem jöhetett szóba az odakoltozes. Nem akartam tovább ennyi albérlet fizetni. Most 60ezret fizetek. Lakni mindig kell valahol szóval én nem bánom, hogy sokáig kell fizetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!